Φθινόπωρο-Χειμώνας 2020: Οι νέες τάσεις που θα φορέσουμε αυτήν τη σεζόν (part 1)

Μπορεί το μυαλό σου να είναι ακόμη στις διακοπές και πόσο ωραία πέρασες αλλά τώρα που έχεις γυρίσει οφείλεις να μάθεις τι σε περιμένει αυτή την νέα σεζόν. Τάσεις νέες τάσεις και trends που πρέπει να βάλεις στην ζωή σου και στην ντουλάπα σου για να είσαι in style!

Παρακολουθώντας instagram και παρακολουθώντας τα it girls ήδη έχεις εντοπίσει πολλά νέα trends αλλά είναι πολλά και σίγουρα θες μία βοήθεια στο να τα αποκωδικοποιήσεις και να αποφασίσεις τι κρατάς τι δεν φοράς και κυρίως που να επενδύσεις την νέα σεζόν.

Σήμερα θα ξεκινήσουμε ένα πρώτο αφιέρωμα στις νέες τάσεις για το 2020 και θα δούμε μαζί αναλυτικά ότι νέο ήρθε για αυτή την σεζόν για να μας ανανεώσει και να μας δώσει new style.

70’s chic

Στο μυαλό σου φέρε τις αστικές φιγούρες του Παρισιού την δεκαετία του 70, zip culottes σακάκια καμπαρντίνες φουλάρια και εκλεπτυσμένη κομψότητα είναι οι λέξεις κλειδιά για αυτή την τάση. Ο οίκος Celine το έκανε ξεκάθαρο ότι αν θέλουμε να είμαστε trendy αυτή την σεζόν αυτή είναι η πιο elegant επιλογή μας!

Punk

H edgy αυτή τάση φέτος επανέρχεται πιο φρέσκια και αναζωογονημένη ενώ δηλώνει ότι αφήνει πίσω της την κλισέ εκδοχή της :δέρμα και καρφιά. Σιλουέτες με νέο σχήμα και υφάσματα με λάμψη θα ενωθούν με τα κλασικά στοιχεία του punk δίνοντας νέο boxy androgyne ύφος στις εμφανίσεις σου.

Κάπες

Για εσένα που θες να είσαι πάντα trendy αλλά λατρεύεις τις κλασικές αξίες τότε η φετινή επάνοδος της κάπας σαν βασικό πανωφόρι θα σε κάνει να νίωσεις so stylish. Μάλλινες, βελούδινες, δερμάτινες ή με prints ήταν το βασικό κομμάτι στην νέα Miu Miu collection και ήταν όλες υπέροχες.

Bάτες

Το βασικό shape της δεκαετίας του 80 επιστρέφει μέσα από τις volume φιγούρες των οίκων Balenciaga και Saint Laurent. Έντονοι ώμοι και επιβλητικές φιγούρες που δίνουν νέο ύφος στις σοφιστικέ εμφανίσεις σου αυτό τον χειμώνα.

Νeon

Βγαλμένη από την rave culture των 90s αυτή η τάση θέλει τολμηρές να την υιοθετήσουν. Έντονο χρώμα που σοκάρει και δύσκολη επιλογή για την no color διάθεση που όλες έχουμε τον χειμώνα. Παρόλα αυτά μεγάλοι οίκοι όπως Saint Laurent το διάλεξαν σαν βασικό ύφος για τις party προτάσεις τους.

Koυστούμια

Το androgyne ύφος επανέρχεται με το tuxedo να κάνει δυναμικό comeback. Tailoring κουστούμια με εντυπωσιακά μανίκια και sequin λεπτομέρειες είδαμε στα catwalks των Alexander McQueen Givency και Celine. Μοναδική επιλογή για τέλειο style.

Οικολογική γούνα

Αυτή η τάση πια είναι ένα παγκόσμιο κίνημα του κόσμου της μόδας με υλικά και πρώτες ύλες που είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Το fur free κίνημα ήδη έχει με το μέρος του πολλούς μεγάλους οίκους και φέτος η faux fur είναι huge trend με έντονο χρώμα.

 

Read More

And More