Φτιάξτο μόνη σου!

Φτιάξτο μόνη σου! | tlife.gr

Το στιλ είναι φιλοσοφία ζωής, προσωπικότητα, άποψη. Αν έχεις αυτά τα τρία, τα χρήματα που χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις με το ντύσιμό σου είναι ελάχιστα.

Μύθοι & πραγματικότητα
-Είναι μύθος αυτό που έχεις στο μυαλό σου ότι οι άνθρωποι της μόδας σε κρίνουν από το κόστος του ρούχου. Οι πραγματικοί άνθρωποι της μόδας εκτιμούν τη δημιουργικότητα και την ευφυία. Εκτιμούν το στιλ.
-Το street style είναι το ισχυρότερο style. Η μόδα γεννιέται στους δρόμους και όχι στις πασαρέλες. Οι δημιουργοί αντλούν συχνά την έμπνευσή τους από τους δρόμους, από τους νέους, από τη ζωή. Άρα; Αντί να φοράς αυτά που βλέπεις, δημιούργησε αυτά που θα δούνε οι άλλοι.

– Με πολύ λίγα χρήματα, με τους σωστούς συνδυασμούς μπορείς να κάνεις πραγματικά θαύματα. Το να μπορείς να δημιουργείς άποψη με χαμηλό κόστος, εμφανίσεις με ενδιαφέρον χωρίς καθόλου χρήματα, αυτό λέγεται ταλέντο, αυτό λέγεται στιλ.

– Το λεγόμενο street style βασίζεται στη φαντασία. Η νεολαία πειραματίζεται και δημιουργεί τάσεις. Κανένας νέος δεν διαθέτει τεράστια ποσά για την εμφάνισή του. Το μυαλό του χρησιμοποιεί και εκφράζεται. Κάνε το ίδιο.

Do it yourself

-Δεν χρειάζεσαι παρά μόνο το κέφι σου. Πάρε ένα μπλουζάκι και κόψτο,ζωγράφισέ το, κέντησε πάνω του ό, τι σου κάνει κέφι. Εκφράσου ελεύθερα. Κανένας δεν αδιαφόρησε μπροστά σε κάτι ενδιαφέρον και ευφυές. Και οτιδήποτε εμπεριέχει δημιουργικότητα και προσωπική πινελιά, να ξέρεις πως πάντα ξεχωρίζει.

-Διασκέδασέ το! Θα φας πραγματικό κόλλημα.

-Μην βάζεις όρια στον εαυτό σου. Κάνε ό, τι σε εκφράζει πραγματικά.

-Αν κάτι δεν πετύχει με την πρώτη μην απογοητεύεσαι. Με τη δεύτερη θα πετύχει σίγουρα! -Οι μοναδικές προϋποθέσεις είναι η αισθητική, η κομψότητα, το καλό γούστο. Και τα τρία δεν έχουν καμία σχέση με τα χρήματα.

Κάνε το πείραμα

Φτιάξε κάτι μόνη σου. Ξεκίνησε από τα απλά. Ράψε μια κορδέλα κόκκινη, ροζ, μαύρη -ό,τι σου κάνει κέφι, πάνω σε ένα μπλουζάκι, σε μια φούστα. Ζωγράφισε κάτι. Κρέμασε κάτι. Φόρεσέ το και βγες.
Όταν σε ρωτήσουν “τι είναι το ρούχο σου” και απαντήσεις “μόνη μου το έφτιαξα” θα δεις τι όμορφα που θα νιώσεις.
Πάρε ιδέες εδώ

READ more