Full moon γιορτή για το τέλος του καλοκαιριού που φέτος «φόρεσε» γυαλιά Carrera!

Σε μια ιδιαίτερη βραδιά με πανσέληνο, η Carrera υποδέχθηκε φίλους και συνεργάτες που συγκεντρώθηκαν στο Dreams@Βalux να γιορτάσουν το τέλος του καλοκαιριού που φέτος «φόρεσε» γυαλιά Carrera.


Carrera@Dreams, Balux


Carrera@Dreams, Balux

Οι φίλοι της Carrera από τον επιχειρηματικό χώρο, από online και offline media, καθώς και επώνυμοι fans του brand από τον καλλιτεχνικό χώρο απόλαυσαν καλοκαιρινά cocktail, ιταλικές γεύσεις και cool μουσική σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στο «You race or you don’t» πνεύμα της μάρκας.


Η Ελένη Φουρέιρα με γυαλιά ηλίου Carrera

Με τη βραδιά αυτή η Carrera έκλεισε τον κύκλο των ενεργειών που περιελάμβαναν χορηγική συνεργασία με το Balux και συνόδευσαν την επιτυχημένη πορεία των συλλογών της Carrera το καλοκαίρι του 2013.


Οι ηθοποιοί Ιωσήφ Μαρινάκης και Κατερίνα Τσάβαλου με γυαλιά ηλίου Carrera

Οι συλλογές της Carrera αποτελούν αυθεντικό εκπρόσωπο της ταυτότητας της μάρκας και συνδυάζουν ιδανικά το αυθεντικό αγωνιστικό της πνεύμα με τις πιο σύγχρονες τάσεις της μόδας. Τα cult μοντέλα της μάρκας που έγραψαν ιστορία και εξασφάλισαν την μεγάλη επιτυχία της Carrera στο πέρασμα των χρόνων, παρουσιάζονται και πάλι με νέες τεχνολογικές καινοτομίες και μοναδικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες πιστοποιώντας τη διαχρονική αξία και το ασυμβίβαστο πνεύμα της Carrera, που την καθιστά την ιδανική επιλογή για ανθρώπους με ισχυρή προσωπικότητα, δυναμισμό και μοναδικό στυλ.


O παρουσιαστής Γιώργος Σατσίδης με γυαλιά ηλίου Carrera

Η χορηγία της Carrera στο Balux για όλο το καλοκαίρι του 2013 ήταν εμπνευσμένη από την αγωνιστική παράδοση της μάρκας και περιλάμβανε branding στο Balux Café και στο Balux House project, καθώς και σειρά «Dare to be Craze» δράσεις στην παραλία, μέσω των οποίων οι fan της Carrera είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν την πιο περιπετειώδη πλευρά του εαυτού τους.


Η Ελένη Πετρουλάκη με γυαλιά ηλίου Carrera

Read More

And More