Για πρώτη φορά στην ιστορία της η London Fashion Week θα γίνει online!

Με την πανδημία να έχει κατακλύσει όλον τον κόσμο κάθε μέρα βλέπουμε επιπτώσεις σε όλους του τομείς της οικονομίας  και της κοινωνικής μας ζωής.Ο κόσμος της Μόδας δεν έμεινε ανεπηρέαστος από όλο αυτό με μεγάλες αλλαγές να πραγματοποιούνται  ώστε να επιβιώσει και να καταφέρει να προχωρήσει.Η Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο ανακοίνωσε λοιπόν ότι για πρώτη φορά στην  ιστορία της και λόγω της πανδημίας θα πραγματοποιηθεί αλλά θα γίνει όλη online!

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου, η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου θα ξεκινήσει αλλά ως ψηφιακή πλατφόρμα, συγχωνεύοντας γυναικείες και ανδρικές συλλογές οι οποίες θα παρουσιαστούν όλες μέσω video και podcast!

H πλατφόρμα της London Fashion Week θα είναι η: www.londonfashionweek.co.uk   και είναι προσβάσιμη σε όλα τα είδη κοινού. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να εγγραφούν από τώρα και να έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλα τα δρώμενα ψηφιακά! Το British Fashion Council πήρε αυτή την απόφαση ώστε να μην ακυρώσει αυτή την τόσο σημαντική οργάνωση και απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι η βιομηχανία της μόδας ακόμη και μέσω Covid- 19 είναι μία από τις πιο προσαρμοστικές και αποτελεσματικές βιομηχανίες!

Read More

And More