Για πρώτη φορά στο Net-a-Porter τα πιο πολυτελή ρολόγια που ονειρεύεται κάθε γυναίκα

Για πρώτη φορά στο Net-a-Porter τα πιο πολυτελή ρολόγια που ονειρεύεται κάθε γυναίκα | tlife.gr

Το Net-A-Porter είναι ένας on line προορισμός για αγορές που αφορούν τα πάντα! Ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα, αξεσουάρ, ότι ονειρεύεσαι είναι εκεί, και μπορείς να δεις, να διαλέξεις και να αγοράσεις μέσα από μία τεράστια ποικιλία από fashion brands.

Πλέον όλη αυτή η εμπειρία πάει ένα βήμα παραπέρα, αφού η εταιρεία ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες μία καινούρια συνεργασία με A list εμπορικά σήματα ρολογιών και κοσμημάτων, Cartier, Jaeger-LeCoultre, Boucheron, Chopard, Buccelatti, Piaget και πολλά, που πλέον θα μπορείς να αγοράσεις μέσα από το Νet-A-Porter!

Η νέα αυτή κατηγορία θα ονομάζεται Fine Jewelry & Watch Suite, και το πασίγνωστο site ελπίζει να φέρει παραδοσιακά πολυπόθητες μάρκες ρολογιών, σε απευθείας σύνδεση με τους πελάτες της, που θα μπορούν να τα δουν αλλά κυρίως να τα αποκτήσουν μόνο με ένα… κλικ!

“Τα κοσμήματα είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κατηγορίες μας», λέει η Elizabeth von der Goltz, global buying Director της Νet-A-Porter. «Πιστεύουμε ότι συμπληρώνει την προσφορά μας στην μόδα, απίστευτα καλά. Αυτή η καθιερωμένη σχέση με τους πελάτες μας, μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να πωλούμε πολυτελή κοσμήματα σε απευθείας σύνδεση με το πελατολόγια μας, και στόχος μας είναι να γίνει το Net-a-Porter μοναδικός προορισμός για επιλεγμένα κοσμήματα και ρολόγια».

Η οn line αγορά προιόντων φαίνεται να μην έχει σιγά σιγά κανέναν »ενδοιασμό» και να γίνεται η πρώτη και με διαφορά επιλογή απόκτησης ακόμη και πολυτελών ειδών, με το πάτημα ενός …κλικ!

READ more