Γιατί η Kendall Jenner απουσιάζει από τις πασαρέλες του New York Fashion Week για ακόμα μια φορά;

Γιατί η Kendall Jenner απουσιάζει από τις πασαρέλες του New York Fashion Week για ακόμα μια φορά; | tlife.gr

Παρόλο που η Kendall Jenner βρίσκεται αυτήν την στιγμή στους δρόμους της Νέας Υόρκης, δυστυχώς δεν είχαμε την τιμή να τη δούμε σε κανένα από τα shows. Και -ναι- μπορεί ακόμα να μην έχει ολοκληρωθεί η Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη, αλλά τα περισσότερα σημαντικά shows έχουν γίνει και το μόνο που έχουμε προσέξει είναι την Kendall να κάθεται στα front rows και να παρακολουθεί.

Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό; Πως γίνεται ένα από τα μεγαλύτερα supermodels και το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο να μην συμμετέχει σε αυτό το big fashion event; Η ίδια δήλωσε στο περιοδικό W: Είναι λίγο διαφορετικό αυτό που περνάω. Μου αρέσει να στέκομαι στην άλλη πλευρά, να παρακολουθώ το show και όλη την τρέλα από μακριά. Μου αρέσει να βλέπω τις παραγωγές και τις νέες συλλογές από απόσταση και χωρίς να συμμετέχω”.

Η ίδια συμπλήρωσε: “Έχω αναφέρει και στο παρελθόν ότι έχω θέματα με το άγχος μου και προσπαθώ να το διαχειριστώ. Οι Εβδομάδες Μόδας με στρεσάρουν πολύ και πολλές φορές χάνω τον έλεγχο”.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό W και η Vogue, η Kendall Jenner ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Παρίσι για το επόμενο Fashion Week. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε την τιμή να δούμε εκεί το supermodel να περπατάει στα catwalks και όχι να στέκεται μαζί με τους καλεσμένους στα fornt rows.

READ more