Γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ φοράει τόσο συχνά αυτό το χρώμα στις επίσημες εμφανίσεις

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘έκανε μια δημόσια εμφάνιση για να  να σηματοδοτήσει την εκατονταετία της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας της Αυστραλίας στο Μνημείο CWGC Air Force, στο Runnymede στο Surrey. Για μία ακόμη φορά επέλεξε να φορέσει ένα σύνολο σε lime απόχρωση και ανάμεσα στις στολές του  ναυτικού, ξεχώρισε!

Είναι ένα από τα αγαπημένα χρώματα της Αυτού Μεγαλειότητας, ένα που φοράει σε σημαντικές περιπτώσεις, όπως τα 90α γενέθλιά της το 2016 ή η πρώτη επίσημη σόλο εκδρομή της με τη Meghan Markle το 2018. Η Βασίλισσα φορά συχνά φωτεινά χρώματα και ιδιαίτερα αυτή την απόχρωση του πράσινου για να ξεχωρίζει από το πλήθος, αλλά έχει δηλώσει επίσης ότι αγαπά το πράσινο για τη σχέση του με την ελπίδα και την καλή τύχη.

Επίσημη επίσκεψη στο Chester το 2018.

Στα Royal Ascot το 2019.

Στους σταύλους του Somerset 2019.

Σε αυτή της την εμφάνιση συνδύασε και ένα από τα αγαπημένα της καπέλα, στολισμένα με τουλίπες και λευκά λουλούδια, σύμβολο της Άνοιξης και των νέων αρχών. Λατρεύει επίσης τις καρφίτσες και αυτή που επέλεξε για την συγκεκριμένη της εμφάνιση ονομάζεται καρφίτσα Wattle, φτιάχτηκε από την εταιρεία της Μελβούρνης William Drummond & Co και της χαρίστηκε στην πρώτη της επίσκεψη στην ήπειρο.

 

Read More

And More