Γιατί η Victoria Beckham φοράει συνέχεια γυαλιά ηλίου; Η ίδια απάντησε…

Είναι από τις πιο καλοντυμένες σχεδιάστριες που με τη μικρή της σταδιοδρομία στο χώρο της μόδας έχει καταφέρει να αφήσει το δικό της στίγμα. Η Victoria Beckham έχει αποτελέσει στιλιστική έμπνευση για σένα και για μένα και κάθε της look τραβάει την προσοχή μας, θέλοντας να το αντιγράψουμε. Η ίδια δεν αποχωρίζεται ποτέ το αγαπημένο της αξεσουάρ, που δεν είναι άλλο από τα γυαλιά ηλίου.

Αυτό το αξεσουάρ που έχει πάντα oversized μέγεθος και που καλύπτει τα μάτια, τα φρύδια και σχεδόν το μισό της πρόσωπο, έχει γίνει μία από τις πινελιές που προσθέτει στο στιλ της πριν βγει από το σπίτι. Οι εμφανίσεις της σχεδιάστριας, από ότι θα έχεις παρατηρήσει κι εσύ, συχνά ολοκληρώνονται με ένα ζευγάρι sunglasses σε σκούρες αποχρώσεις, για λόγους που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Τι απάντησε έδωσε η Victoria για αυτήν τη στιλιστική της εμμονή; “Φοράω γυαλιά ηλίου γιατί, όπως και οι περισσότερες μαμάδες, είμαι όλη τη νύχτα με τα παιδιά μου. Οπότε είναι ένα styling tip για να κρύψω εύκολα και γρήγορα την κούραση”.

Η ίδια συμπλήρωσε για τη δική της συλλογή γυαλιών ηλίου και εξηγεί το λόγο που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισης μιας γυναίκας. “Αγαπώ τις γυναίκες και μου αρέσει να ενισχύω τις δυνάμεις τους. Νομίζω ότι τα γυαλιά ηλίου είναι η τελική πινελιά στο outfit της κάθε μιας”.

Read More

And More