Γιατί πρέπει να φοράς σουτιέν κάθε μέρα ακόμη και στην καραντίνα

Η ζωή μας έχει αλλάξει με την καραντίνα να μας έχει κλείσει μέσα στο σπίτι. Ρούχα άνετα όλη μερα, κυρίως φόρμες ή κολάν, ενώ πολλές από εμάς έχουν σταματήσει να φοράνε και σουτιέν. Αυτή η αίσθηση απελευθέρωσης όμως σου κάνει όσο καλό νομίζεις;

Η απάντηση είναι όχι.

 Αρχικά δεν είναι σωστό για τη διατήρηση της σφριγυλότητας του μαστού να μην φοράς στηθόδεσμο για πολλές, συνεχόμενες μέρες. Σε ένα φάσμα χρόνου το μπούστο μπορεί να χάσει το «σχήμα του» και να δεις μεγάλη διαφορά σε σχέση με το πως ήταν πριν την καραντίνα.

Το άλλο βασικό ζήτημα είναι η στάση σώματος όσο δουλεύεις από το σπίτι που σαφώς και είναι πολύ χειρότερη από αυτήν που είχες στο γραφείο. Δεν έχεις ειδικά διαμορφωμένες καρέκλες και τραπέζια με το «κατάλληλο»  με αποτέλεσμα να δουλεύεις σε στάσεις που ίσως σκύβεις περισσότερο και αυτό δεν είναι καθόλου καλό για το ντεκολτέ σου ειδικά αν δεν φοράς και σουτιέν.

Τέλος το να φοράς σουτιέν επαναφέρει μία αίσθηση  κανονικότητας το φοράμε κάθε μέρα και καλό είναι να μην σταματήσουμε ούτε τώρα. Βοηθάει στην ψυχολογία κάτι που σίγουρα θα μας βοηθήσεις πολύ.

Read More

And More