Η Gigi φόρεσε το “καλό” παντελόνι με casual τρόπο (και είναι αυτό που πήρε τα Χριστούγεννα)

Μέσα στις γιορτές απέκτησες κάποια κομμάτια που θεωρείς ότι είναι “ακατάλληλα” για οποιαδήποτε άλλη εποχή, οποιαδήποτε άλλη περίσταση. Και αυτό γιατί είναι τόσο λαμπερά, ίσως έχουν παγιέτες, glitter ή είναι μεταλλικά στοιχεία. Οκ, ίσως σε μια βραδινή έξοδο καταφέρουν να ενταχθούν στο σύνολό σου, αλλά σε daily εμφανίσεις είναι σίγουρα “out”.

Όλες αυτές οι σκέψεις υπήρχαν στο μυαλό σου και στο μυαλό μου! Η Gigi Hadid όμως βλέπει τα πράγματα λίγο διαφορετικά και έχει κάτι ιδιαίτερο να μας προτείνει. Η ίδια μας συμβουλεύει να μην κρατήσουμε το “καλό” μας παντελόνι στην ντουλάπα (ξέρεις αυτό το sequin που φορέσαμε στις γιορτές), αλλά να το βγάλουμε έξω, να το απλώσουμε στο κρεβάτι και να το σετάρουμε με πιο casual ρούχα και αξεσουάρ.

Σε αυτό το σημείο θα γίνω πιο συγκεκριμένη και θα σου πω ότι το νεαρό μοντέλο φόρεσε μια ζιπ κιλότ με φλοράλ μορίβο και glitter ρίγες με έναν WOW τρόπο που δεν περιμέναμε. Επέλεξε να το αναδείξει με ένα ροζ crop πουλόβερ και ένα puffer coat στο ίδιο χρώμα και σε μακρύ μήκος.

Το εντυπωσιακό στο look είναι διατήρησε αυτήν την casual και athleisure αισθητική ακόμα και στα παπούτσια. Φόρεσε ένα ζευγάρι sneakers και κάπως έτσι δημιούργησε το απόλυτο daily look, ιδανικό για βόλτες στην πόλη.

Ευχαριστούμε Gigi! Τώρα το “γιορτινό” μας παντελόνι δεν θα μείνει κρυμμένο στην ντουλάπα!

Read More

And More