Η Gigi Hadid έκανε αυτό το trick στο μαγιό της και του άλλαξε εντελώς στιλ

Η Gigi Hadid έκανε αυτό το trick στο μαγιό της και του άλλαξε εντελώς στιλ | tlife.gr

Η Gigi Hadid ξεκίνησε τώρα να κάνει τις πρώτες της βουτιές, σε αντίθεση με την αδερφή της και όλες τις υπόλοιπες σταρ που έχουν επισκεφθεί την παραλία και τις πισίνες εδώ και καιρό. Εξάλλου, αν είχες προσέξει στο θέμα που είχα ετοιμάσει για σένα με τις σταρ και τα μαγιό που έχουν φορέσει φέτος (δες εδώ), θα είχες προσέξει την απουσία της Gigi, αφού ακόμα δεν είχε εμφανιστεί με κάποιο beach look.

Μπορεί λοιπόν η ίδια να άργησε, αλλά η εμφάνισή της όχι απλά μας ικανοποίησε, αλλά είχε να μας διδάξει και κάτι! Ναι κι όμως, υπάρχουν styling tricks που μπορείς να κάνεις στο μαγιό σου και να του αλλάξεις εντελώς ύφος. Η Gigi σου δείχνει τι θα χρειαστείς και πως θα το πετύχεις!

Σε πρώτη φάση πρέπει να πάρεις το αγαπημένο σου μπικίνι. Iδανικά θα θέλαμε να είναι τριγωνάκι το πάνω μέρος. Έπειτα, πάρε ένα t-shirt και κόψε το τόσο κοντό, ώστε το μήκος του να τελειώνει πάνω από το στήθος.

Φόρεσε το t-shirt και από πάνω το μπικίνι σου και απόλαυσε τις πρώτες βουτιές με αέρα… super model! Μην ξεχάσεις να τραβήξεις και μια φωτό για το instagram…

READ more