Γίνε ο καλύτερος σου εαυτός με τα σεμινάρια της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη

Γίνε ο καλύτερός σου εαυτός, βρες και χρησιμοποίησε τα απαραίτητα συστατικά ώστε να εκφράσεις αυτό που είσαι, απόλαυσε τη διαδικασία. Η Αλεξάνδρα γίνεται η σύμμαχός σου και το styling ο τρόπος να επικοινωνήσεις και ο δρόμος να φτάσεις στην καλύτερη εκδοχή σου!

Λόγω αυξημένης συμμετοχής και ζήτησης στο Σεμινάριο STYLE & STYLING του Νοεμβρίου η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη ετοιμάζει έναν ΝΕΟ κύκλο τον Φεβρουάριο. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στο «STYLISHIOUS Showroom» στην Σπευσίππου 1 στο Κολωνάκι και ώρες 18.00 – 21.00μμ για 5 Δευτέρες. Ξεκινάνε την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, συνεχίζουν στις 17.02 και 24/02 & Τετάρτη 04/03 λόγω Καθαράς Δευτέρας και ολοκληρώνουμε στις 09/03.

*Όπως καταλαβαίνεις τα περιθώρια στενεύουν, οι συμμετοχές είναι ήδη πολλές, οι θέσεις περιορισμένες και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει και δεύτερο τμήμα. 🙂


Σκοπός του σεμιναρίου είναι όλοι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τον τρόπο και τα εργαλεία να εξελίξουν την εικόνα και το στυλ τους, να ξέρουν τι τους ταιριάζει και τι όχι, να δημιουργούν και να επιλέγουν ότι τους εκφράζει, να βλέπουν πίσω από την «βιτρίνα», να αντιλαμβάνονται το νόημα και να διαβάζουν τους άλλους με μία ματιά και να διακρίνουν τι κρύβεται πίσω από μία εμφάνιση, ένα στυλ ντυσίματος.

Στόχος είναι και να είμαστε χαρούμενοι με τον εαυτό μας, να μην πέφτουμε σε διλήμματα και παγίδες και να μάθουμε να αξιοποιούμε την εικόνα μας ανάλογα με τις συνθήκες και τις απαιτήσεις της καθημερινότητας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Είναι μια πολύτιμη διαδραστική εμπειρία με εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη στιγμή. Πραγματοποιείται με ενθουσιασμό, γέλιο, κέφι και προσφέρει πολύ ενέργεια, χαρά και αυτοπεποίθηση!! Ενημερώνεστε για τους κανόνες του παιχνιδιού που λέγετε εικόνα, στυλ και μόδα σήμερα! Αποκτάτε γνώσεις και άποψη, εξελίσσεστε, δοκιμάζετε και βρίσκετε πώς με απλές πρακτικές ανακαλύπτετε τι πραγματικά σας κάνει να νιώθετε σίγουροι, να χαίρεστε με τον εαυτό σας, να εξελίξετε την εικόνα και την καριέρα σας να έχετε αυτοπεποίθηση, να νιώθετε αλλά και να εκπέμπετε σιγουριά και ικανοποίηση!

Όλα τα παραπάνω τα διαπιστώνετε από την πρώτη κιόλας μέρα των σεμιναρίων μας !Το κόστος είναι στα 550€ και κλείνετε την συμμετοχή σας με προκαταβολή 150€. Μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλ. 210.7296493 για περαιτέρω πληροφορίες ή για κράτηση θέσης ή να μας στείλετε email στο info@stylishious.com. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε, και να συμμετάσχετε στον νέο κύκλο σεμιναρίων του Φεβρουαρίου με την Κα Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Read More

And More