Γιορτή του Πατέρα: Oι πιο στιλάτοι μπαμπάδες της showbiz

Tην Κυριακή είναι η Γιορτή του Πατέρα και μαζί με όλους του μπαμπάδες, γιορτάζουν και οι διάσημοι μπαμπάδες της showbiz! Tους βλέπουμε πολλές φορές μαζί με τα παιδιά τους, να ξεχωρίζουν για το μοναδικό τους στιλ, ακόμη και στις off duty εμφανίσεις τους! Πάμε να δούμε μαζί ένα απολαυστικό ρεπορτάζ με τους που στιλάτους μπαμπάδες της showbiz.

Φωτογραφίες Splash/Ideal Images

Ryan Gosling

 

Γνωστός για το χαλαρό και εκλεπτυσμένο στΙλ του, ο Gosling δεν απογοητεύει ποτέ, ειδικά με τις street style εμφανίσεις του.Λατρεύει τα vintage κομμάτια, ενώ όταν κυκλοφορεί ( σπάνια) με τις κόρες του Esmerelda και Amada, που έχει αποκτήσει με την Eva Mendez,   είναι απόλυτα cool.

David Beckham

 

Ο super star αθλητής, ο οποίος είναι ο μπαμπάς των: Μπρούκλιν, Ρομέο, Κρουζ και Χάρπερ, είναι και ένας θρύλος στην ανδρικής κομψότητας. Οι θαυμαστές του πάντως τον έχουν συνηθίσει ακόμη και όταν είναι με τα 4 παιδιά του, να έχει πάντα στιλάτη εμφάνιση, με μία γκαρνταρόμπα που πολλοί θα ζήλευαν.

Ryan Reynolds

 

O Reynolds έχει 2 παιδιά μαζί με την Βlake Lively, την Inez και τον James. Το στιλ του γενικά είναι κλασικό και αρκετά ώριμο για την ηλικία του, προτιμά τις γήινες αποχρώσεις και πάντα διατηρεί ένα στιλάτο ύφος, είτε συνοδεύει την Blake Lively στο κόκκινο χαλί, είτε βγαίνει με τα παιδιά του βόλτα!

Βrad Pitt

 

Ως ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ο Πιτ έχει μεγάλη εμπειρία στο κόκκινο χαλί. Αλλά οι καλύτερες εμφανίσεις του, με διαφορά, είναι οι street styel με το μοναδικό του στιλ! Ο Pitt έχει έξι παιδιά με την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί και πολλές φορές όταν ήταν μαζί τους, φορούσε casual look και καπέλα!

Johnny Depp

Ο Depp  έχει ένα προσωπικό στιλ, που συνδυάζει άψογα τα 40’s κλασικά κοστούμια, με τιράντες. γιλέκα, συνδυασμένα με τα αγαπημένα του καπέλα και φουλάρια, φορεμένα όπως αυτός μοναδικά ξέρει. Ο χρόνος που περνάει από πάνω του μόνο κομψότητα προσθέτει κάνοντάς τον έναν από τους πιο γοητευτικούς μπαμπάδες του πλανήτη Hollywood.Τα παιδιά του φαίνεται να έχουν και αυτά μεγάλη αίσθηση του στιλ, με την Lily Rose Depp να είναι εδώ και χρόνια μούσα του οίκου Chanel!

Mathew McConaughey

 

Με το ινδιάνικο στοιχεία να κυριαρχεί στο στιλ όλης της οικογένειας του Μathew McGonaghy, θα λέγαμε ότι είναι όλοι στιλάτοι και οχι μόνο ο μπαμπάς.Παρόλα αυτά ο ηθοποιός παραμένει με ένα δικό του στιλ πάντα στους ιδιαίτερα γοητευτικούς μπαμπάδες της showbiz ,χωρίς υπερβολές αλλά με μία «ήσυχη» κομψότητα.

Ben Affleck

 

Eίτε περπατάει στα κόκκινα χαλιά δίπλα στην Jennifer Lopez, είτε βγάζει τα παιδιά του για παιχνίδι, έχει ένα casual cool στιλ με αέρα κομψότητας που αν και σύγχρονος, τον κάνει να μοιάζει σαν να ξεπήδησε μόλις από το σελιλόιντ μιας παλιάς κλασικής ταινίας. Ο Ben είναι η ενσάρκωση αυτού που οι Βρετανοί και οι Αμερικάνοι φίλοι μας αποκαλούν cool και παραμένει γοητευτικά στιλάτος πολλά χρόνια τώρα!

 

 

 

Read More

And More