#GirlGanginMani: Όταν τα κορίτσια πήραν τα Calzedonia μαγιό τους κι έφυγαν για τη Μάνη…

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεσαι και μάλιστα επειγόντως είναι να πάρεις την κοριτσοπαρέα σου, να γεμίσεις ένα βαν και να φύγεις. Να φύγεις μακριά από όλα, έχοντας στην τσάντα σου μόνο τα απαραίτητα. Τα Calzedonia μαγιό σου, το απαραίτητο beachwear και την καλή σου πρόθεση. Την καλοκαιρινή σου διάθεση θα τη βρεις στη διαδρομή. Με το που βγεις από το κέντρο της πόλης, αμέσως μόλις πιάσεις την Εθνική Οδό κι έπειτα από μερικά τραγούδια η “συμμορία” αρχίζει να γελάει και να τραγουδάει. Πανέτοιμες για ένα τριήμερο γεμάτο χρώμα, μόδα και κοριτσίστικη διάθεση αποκλειστικά. Ποιος είπε ότι πολλές γυναίκες μαζί θα φαγωθούν; Χαχαχαχαχα… Ήταν το ωραιότερο τριήμερο ever. Και τα γέλια ήταν μέχρι δακρύων.

H Girl Gang της Calzedonia αυτήν τη φορά αναστάτωσε τη Μάνη. Μετά τη Σαντορίνη, την Άνδρο και τη Μύκονο, η θηλυκή απόβαση έγινε εκεί ακριβώς που η βραχώδης γοητεία συναντά τα τιρκουάζ νερά. Θάλασσα, ήλιος, πέτρα. Μάνη. Ελληνικό καλοκαίρι. Μαγιό. Πέντε fashion bloggers και influencers πανέτοιμες για την digital campaign της Beachwear Collection Summer ’18. Και πέντε δημοσιογράφοι για το επιτόπιο ρεπορτάζ. Σύνολο 10 κορίτσια και μια μια Τζίνα να δίνει το ρυθμό και τον παλμό. Κι ένας Νίκος (Αναγνωστόπουλος) στο φωτογραφικό φακό. In Calzedonia mood only!

Φυσικά και μόλις φτάσαμε, έφυγαν τα σύννεφα. Φυσικά και βγήκε ο ήλιος. Τα κορίτσια αποφασισμένα να φωτογραφίσουν τα μαγιό τους, να βουτήξουν στην infinity pool του μαγικού Πέτρα & Φως Hotel & Spa, να ποζάρουν και να διασκεδάσουν με την χρωματιστή ψυχή τους.

Ένα θα σου πω. Έντεκα κορίτσια μαζί είναι η συνταγή της απόλυτης – απόλυτης επιτυχίας. Η Girl Gang της Calzedonia είναι by far από τα πιο επιτυχημένα fashion concept. Με full energy, γυναικεία γεύση και χρωματιστή φρεσκάδα. Ένα καλοκαιρινό smoothie που ξεδιψά την ανάγκη σου για καλοπέραση, φορώντας απλά το αγαπημένο σου μαγιό, συνώνυμο των τάσεων του φετινού καλοκαιριού.

Παρκάρω τη βαλιτσούλα μου στο δωμάτιό μου. Στο πέτρινο δωμάτιό μου και ανοίγω να μπει και το φως. Μαγεία. Η θέα επιβλητική. Όσο και η Μάνη -άλλη μια δωρική, επηβλητική γυναίκα στην παρέα μας! Η δωδέκατη. Παίρνω βαθιά ανάσα. Και νιώθω όλα τα υπόλοιπα σε απόσταση. Βουτάω στο παρόν. Παρατηρώ τα κορίτσια. Ακούω τα γέλια τους. Τα χρωματιστά μαγιό τους επισκιάζουν το γκρίζο της καθημερινότητας που αφήσαμε πίσω. Πολύ πίσω.

Χαιρετώ το Λιμένι απέναντι. Απολαμβάνω την υπέροχη φιλοξενία του Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa. Νιώθω σαν στο σπίτι μου. Η ισχυρή ενέργεια του τόπου μου δίνει δύναμη. Όλα είναι τέλεια. Η αισιοδοξία άλλωστε είναι βασικό hashtag της ιταλικής εταιρίας που είναι και ο ηθικός αυτουργός αυτού του ταξιδιού.

Το βαν ξαναγεμίζει γέλια. Πάμε βόλτα. Στο επόμενο location. Που μας αποστομώνει με την ομορφιά του και τη γαλήνη του. Ένα ταβερνάκι, μερικοί ντόπιοι και 5 κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά να αναστατώνουν τα γαλαζοπράσινα νερά στην παραλία Αλύπα. Δώρο Θεού για τους τρεις θαμώνες της μικρής ταβέρνας. Το γέλιο της Νικολέττας Ράλλη κάνει αντίλαλο και παρασύρει την ενέργεια κι άλλο. Η φωτογράφηση εξελίσσεται. Το κινητό δεν έχει σήμα. Offline is the new luxury. Κι εμείς στην Αλύπα ζούμε την απόλυτη πολυτέλεια.

Νικολέττα Ράλλη, Βασσιλική Ρούσσου, Μαρία Παπαγεωργίου, Κλειώ Στασινού, Rachel Owiti. Κάθε ένα από τα 5 κορίτσια φόρεσε ένα από τα 5 Fashion μονοχρωματικά Indonesia Bikini: Juicy Fuchsia (Νικολέττα), Light Blue (Βασσιλική), Βlue Lagoon (Μαρία), Savana Green (Kλειώ), Hawaiian Red (Rachel).

Δεν τις φωνάζουμε με τα ονόματά τους πια, αλλά με τα ονόματα από τα μαγιό που φοράνε. Ακόμα και το βράδυ στο δείπνο. Εκεί που παρέα με κρασάκι και νοστιμότατο φαγητό δέκα κορίτσια και μια μαέστρος -η Τζίνα, PR Manager της Calzedonia καλομαθαίνουμε τον ουρανίσκο μας και γελάμε μέχρι δακρύων. Υψηλή γαστρονομία δια χειρός Γιώργου Χωραϊτη, υπέροχες γεύσεις, εντυπωσιακά πιάτα, φρεσκότατα ντόπια υλικά και κάτι μοβ λουλουδάκια που διακοσμούσαν τα πιάτα κι έγιναν το laughing point της Girl Gang, μιας και η απρόσμενη, αλλά ενδιαφέρουσα γεύση τους ήταν κόντρα ρόλος 😉

Κάθε βράδυ, πριν καταλήξω στο αποστομωτικά oversized κρεβάτι μου, αφιέρωνα χρόνο στη θέα αυτού του τόπου, στην αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου, στην πέτρα, στη θάλασσα, στον ορίζοντα. Με τη γεύση των κοριτσίστικων γέλιων στο στόμα μου, απορροφούσα όσο περισσότερη δύναμη μπορούσα από τον ελεύθερο ορίζοντα για να πάρω πίσω στην Αθήνα μαζί μου. Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί… Όχι. Πέτρα, φως και θάλασσα. Αυτό είναι το τρίπτυχο. Με μαγιό Calzedonia για να σετάρεις τη φρεσκάδα, την αισιοδοξία σου και τη διάθεσή σου για μόδα.

Hello Summer!
Η πιο stylish Girl Gang σε χαιρετά…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More