Glittered μποτάκια το πρωί… γίνεται;

Ήρθαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά και μαζί τους ήρθαν τα glitter, οι παγιέτες, οι λάμψεις και όλα τα sparkling pieces! Tα έχεις αποκτήσει ή θα βγεις να τα πάρεις για να σετάρεις τα party look σου! Όμως το μεγάλο ερώτημα είναι το εξής: όλα αυτά τα pieces, γιατί να μπουν στην ντουλάπα και να μην τα χαρείς λίγο ακόμη, πέρα από τα party; Eδώ λοιπόν θα σε βοηθήσω γιατί και εγώ έχω κάποια glitteres pieces που δεν θέλω να αποχωριστώ μετά την Πρωτοχρονιά!

Θα ξεκινήσω με το πιο “εύκολο” κομμάτι που είναι τα glittered booties! Τα πράγματα είναι πολύ απλά, και θα σου τα σετάρω με ρούχα που έχεις. Φόρεσε ένα μαύρο κουστούμι (αν δεν έχεις μην σκας, φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι και ένα μαύρο σακάκι), με ένα πουλόβερ από μέσα (κάνει ακόμα κρύο) και συνδύασε έτσι τα party shoes με ένα ultra daily look.

Δεν θα βάλεις κανένα κόσμημα (ορκίσου) και θα κρατήσεις μαύρη τσάντα! Ιδανικά διάλεξε crop παντελόνι και συνδύασε large black sunnglasses. Έτσι μπορείς να φορέσεις τα μποτάκια σου Δευτέρα 12:45 χωρίς φόβο!

 

Read More

And More