GNTM – Τελικός: Όλες οι λεπτομέρειες για το look της Βίκυς Καγιά και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η Βίκυ Καγιά ήταν ανέκαθεν μια από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες. Μέσα από το Next Top Model μάθαμε ακόμα πιο πολλές πληροφορίες για το στιλ της και -ναι- υπήρξε πολλές φορές πηγή έμπνευσης για όλες εμάς. Από την άλλη, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα φρέσκο κορίτσι, επιτυχημένο μοντέλο και αυτή, και με ένα εξίσου αψεγάδιαστο στιλ.

Μετά από αυτές τις πληροφορίες λοιπόν, έφτασε η στιγμή να περάσουμε στις λεπτομέρειες που ξέρω πόσο σε ενδιαφέρουν. Λίγες ώρες πριν το μεγάλο τελικό η Βίκυ και η Ηλιάνα αποκάλυψαν τι θα φορέσουν κι εμείς φυσικά το μοιραζόμαστε μαζί σου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Βίκυ επέλεξε μια sur mesure δημιουργία του Άγγελου Μπράτη, επίσης κριτής του Netx Top Model. Μάλιστα, η ίδια ανάρτησε στο λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία από τις πρόβες που κάνει με το διάσημο σχεδιαστή.

Το φόρεμα έχει olive απόχρωση, είναι loose από τη μέση και κάτω, ενώ τα cuts στην πλάτη δίνουν έναν femme fatale χαρακτήρα. Αυτό το εντυπωσιακό φόρεμα δημιουργήθηκε από μεταξωτό σατέν και σύμφωνα με τα λόγια της Βίκυς, ήταν τιμή της να φορέσει μια δημιουργία ενός τόσο επιτυχημένου σχεδιαστή και ταυτόχρονα αγαπημένου φίλου. Τό φόρεμα συνδυάστηκε με sparkly block heels Aquazzura και κοσμήματα Danelian Diamond.

Η Ηλιάνα επέλεξε δημιουργία του σχεδιαστή Γιάννη Λάσκου,ο οποίος επιστρέφει στο χώρο της μόδας με το brand LASKOS. Έμφαση στους ώμους, στενή μέση, αναφορές 80ς, “V” ντεκολτέ και ασύμμετρο μίνι μήκος, είναι κάποια απ’ τα στοιχεία του λευκού, μεταξωτού, κρεπ φορέματος που σχεδιάστηκε ειδικά για τη βραδιά.

Το total white look συνδυάστηκε με λευκά ankle boots Casadei και μεταλλικά γεωμετρικά σκουλαρίκια από προσωπική συλλογή.

Read More

And More