Go monochrome! Πως να φορέσεις το ίδιο χρώμα από την κορυφή έως τα νύχια σύμφωνα με την Meghan Markle

Πολύ συχνά αναφερόμαστε στο στιλ της Meghan Markle και στις επιλογές που κάνει όταν αποφασίζει να εμφανιστεί δημοσίως. Από τότε που έγινε νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, κατάφερε να κερδίσει την στιλιστική μας εμπιστοσύνη, αφού δεν υπάρχει ούτε ένα ψεγάδι που να καταστρέφει το αποτέλεσμα. Η ίδια έχει γίνει πολλές φορές πηγή έμπνευσης αυτής της γυναικείας παρέας, με το σημερινό θέμα να μην αποτελεί εξαίρεση.

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτήν τη στιγμή είναι η μονοχρωμία. Η Meghan όμως, επέλεξε το πιο stylish χρώμα για να φορέσει από την κορυφή έως τα νύχια, κάνοντάς μας να τρελαθούμε με το look της. Για την ακρίβεια φόρεσε ένα πουκάμισο και μια δερμάτινη φούστα σε κυπαρισσί χρώμα, δύο items που θα βρεις σίγουρα στις οικονομικές αλυσίδες.

Για να ισορροπήσει το αποτέλεσμα, η Meghan φόρεσε ένα ζευγάρι suede γόβες στο χρώμα του δέρματος, οι οποίες λόγω χρώματος και στιλ κάνουν τα πόδια να φαίνονται ακόμα πιο ψηλά.

Συνεχίζουμε με το πανωφόρι, το οποίο είχε μια απαλή και κομψή neutral απόχρωση που έδενε τόσο τέλεια με το υπόλοιπο σύνολο. Μας αρέσει πολύ που επέλεξε μια τσάντα σε κυπαρισσί χρώμα και σε γεωμετρικό σχέδιο, αφού είναι ένα hot trend που ήδη σου έχω αναφέρει.

Σαν τελευταία πληροφορία θέλω να σου πω ότι το πουκάμισο της Meghan Markle είναι από το οικονομικό brand & Other Stories και κοστίζει 79 ευρώ, η φούστα είναι Boss και κοστίζει 400 ευρώ, η Gabriela Hearst τσάντα που κρατάει κοστίζει 1,895 ευρώ, ενώ οι Stuart Weitzman γόβες της αγγίζουν τα 398 ευρώ.

Read More

And More