The Golden Wedding Project: Διοργάνωσε το γάμο σου με μία μόνο βόλτα στο Golden Hall!

Η προετοιμασία του γάμου είναι η πιο όμορφη περίοδος και συνήθως ξεκινάει πολύ καιρό πριν το χαρμόσυνο γεγονός. Νυφικά, οργάνωση πάρτι, καλεσμένοι, make up, μαλλιά και… χιλιάδες ακόμη πράγματα που πρέπει να οργανώσεις για να είναι εκείνη η μέρα μοναδική. Δεν θα ήταν, λοιπόν, τέλειο αν μπορούσες να πας σε ένα μέρος, όπου είναι όλα συγκεντρωμένα, για να επιλέξεις τα πάντα και μάλιστα με τους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου;

Με αφορμή την έναρξη της πιο ρομαντικής εποχής του χρόνου, το Golden Hall προσκάλεσε και ανέθεσε στους καλύτερους σχεδιαστές και τα πιο διάσημα brands με τα οποία συνεργάζεται, να δημιουργήσει το “The Golden Wedding Project”! Ένα παραμυθένιο σκηνικό, όπου από τις 12 έως τις 31 Μαρτίου, ο επισκέπτης θα μπορέσει να ζήσει τη μαγεία της προετοιμασίας του γάμου, αντλώντας έμπνευση από τους ειδικούς στον τομέα.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που “στήθηκε” στον πρώτο όροφο του Golden Hall, καθημερινά και για δύο εβδομάδες μπορείς να δοκιμάσεις παραμυθένια νυφικά και φορέματα από τη new bridal συλλογή 5226 by Celia Kritharioti, να επιλέξεις το τέλειο νυφικό παπούτσι από τις γαμήλιες συλλογές των καταστημάτων Haralas, Καλογήρου και Nak, και να δοκιμάσεις το μονόπετρο των ονείρων σου από τις haute joaillerie συλλογές των Ilias Lalaounis, Kessaris, Liana Vourakis, Pentheroudakis και Links of London, αλλά και φίνα κοσμήματα για να συνδυάσεις με το νυφικό σου. Επιπλέον, τα καταστήματα Intimissimi, Palmers, Wolford και Yamamay έχουν διαλέξει τα πιο κομψά ολομέταξα γαμήλια εσώρουχα, ώστε να επιλέξεις το τέλειο σετ για την πρώτη νύχτα του γάμου!

Eδω θα βρεις ποικίλες προτάσεις και θα πάρεις ιδέες από τις πιο signature Προσκλήσεις Γάμου βάσει των συλλογών του Type Center, αλλά και να “ανοίξεις” Λίστα Γάμου στα κομψότερα καταστήματα για αυτή την περίσταση, όπως τα Αnatol, Authentics Liana Vourakis, Meli, Kapopoulos Fine Arts, notoshome και Waks.

Στο “The Golden Wedding Project” θα έχεις επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσεις τα καλύτερα brands καλλυντικών του attica, ανάμεσά τους τα Bobbi Brown, Christian Dior, Dolce & Gabbana, Laura Mercier και Tom Ford, αλλά και να αφεθείς στα χέρια των εξειδικευμένων Make Up Artists τους, ανακαλύπτοντας το Γαμήλιο Μακιγιάζ που ταιριάζει αποκλειστικά στο δικό σου πρόσωπο και στο προσωπικό σου στυλ. Την ίδια στιγμή, σε ειδικά διαμορφωμένο Photo Booth θα έχεις την ευκαιρία να απαθανατίσεις τις πρώτες γαμήλιες στιγμές σου! Παράλληλα, το Hair Salon του Georgios Doudessis θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια του “The Wedding Project” στο χώρο, ώστε να δοκιμάσεις Γαμήλια Χτενίσματα και να καταλήξεις σε εκείνο που σου ταιριάζει απόλυτα.

Mία υπέροχη πρόταση, ώστε να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα εύκολα και γρήγορα, αλλά πάντα με υψηλή αισθητική! Κάνε, λοιπόν, και εσύ μία βόλτα για να απολαύσεις ένα απόγευμα στο ‘“The Golden Wedding Project”.

Read More

And More