Grammys 2016: Η Lady Gaga αποτίει φόρο τιμής στον David Bowie σε μια συναρπαστική performance

H Lady Gaga έχει εκφράσει την αγάπη της για τον David Bowie από τότε που ξεπέρασε για πρώτη φορά τα charts με το “Just Dance” το 2008. Έτσι ήταν το κατάλληλο άτομο για να τιμήσει το έργο του rock ‘n’ roll θρύλου στα Grammys 2016. Η 29χρονη ποπ σταρ ανέβηκε στη σκηνή και παρέδωσε μια performance που είναι βέβαιο ότι θα μείνει στους σελιδοδείκτες στα χρονικά της ιστορίας της μουσικής.

Aρχικά έκανε την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Grammys με μια σατέν δημιουργία του Μarc Jacobs που ο ίδιος σχεδιάσε ειδικά για την περίσταση και τη συνδύασε με πανύψηλα platform shoes σε κόκκινο χρώμα.

Μάλιστα ο σχεδιαστής ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram το σκίτσο του custom ρούχου της.

Για την πολύπλευρη απόδοσή της οn stage, η νικήτρια Χρυσής Σφαίρας συνεργάστηκε με την Intel για να δημιουργήσει ένα διαστημικό χώρο που μετέφερε τους θεατές στο φεγγάρι και πρόβαλλε 3D- εικόνες από φανταστικές αράχνες που διάσχιζαν το πρόσωπό της στην οθόνη. Άνοιξε το αφιέρωμα με το “Space Oddity». του Bowie.

Μετά το εντυπωσιακό opening, συνέχισε με ένα λευκό, κόκκινο και μαύρο διακοσμημένο κιμονό με το οποίο άψογα ερμήνευσε κάθε νότα του “Rebel Rebel.” Το show προχώρησε με άλλες αξέχαστες επιτυχίες του Bowie όπως “Fashion” και “Fame”.

“Την μεγαλύτερη νύχτα της μουσικής ήθελα να εμπνεύσω τον κόσμο χρησιμοποιώντας τη μουσική και την τεχνολογία», είπε σε ένα διαφημστικό για την Intel που προβλήθηκε μετά το show. ” Και χωρίς αμφιβολία μας ενέπνευσε.

Και πως έκλεισε η performance; H Gaga βγήκε για να ερμηνεύσει το “Ήeroes” του Bowie με μια εξολοκλήρου καλυμμένη με Swarovski-Marc Jacobs jumpsuit που ο Αμερικανός σχεδιαστής δημιούργησε για το show.

Read More

And More