Aν και απομένει ένας ακόμη μήνας περίπου μέχρι την παρουσίαση της πρώτης γυναικείας συλλογής του Jonathan Anderson για τον οίκο Dior, στο 82ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ο Βρετανός σχεδιαστής, έδωσε μια πρώτη γεύση για όλα όσα έρχονται στον γαλλικό οίκο.
Η ηθοποιός Greta Lee παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «A House Of Dynamite» φορώντας ένα αποδομημένο μίνι φόρεμα από μαύρο σατέν και πράσινη οργάντζα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Photo by JB Lacroix/FilmMagic
Η νέα εποχή Dior είναι προ των πυλών
Το σύνολο της ηθοποιού αποτύπωνε μια ρευστή εκδοχή της ραπτικής, με χαμηλό ντεκολτέ και μαύρα πέτα. Η σατέν mini φούστα, μιμούνταν την εμφάνιση ενός ανδρικού ζιβάγκο, ενώ η μακριά λεπτομέρεια με φιόγκο στο μπροστινό μέρος έδινε extra πόντους θηλυκότητας.
Σε συνδυασμό δε με τα κοσμήματα Tiffany & Co., επιτεύχθηκε η τέλεια ισορροπία.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Με λίγα λόγια παρακολουθήσαμε ένα ενδιαφέρον κράμα ανδρικού και γυναικείου. Ήταν επόμενο να υπάρχει μια τέτοια πινελιά, δεδομένου ότι ο σχεδιαστής ξεκίνησε την καριέρα του στην ανδρική ένδυση με την ομώνυμο brand του το 2008.
Να πούμε ότι το Σαββατοκύριακο, η Greta Lee, είχε παρευρεθεί ξανά στο κόκκινο χαλί της Βενετίας φορώντας μια κλασική δημιουργία Dior: το New Look.
Η ερμηνεία του Anderson δεν απείχε πολύ από τους κώδικες του οίκου, υποδεικνύοντας ότι «βυθίζεται» στο αρχειακό υλικό ενόψει του fashion show του που θα πραγματοποιηθεί 1η Οκτωβρίου.
Κεντρική φωτογραφία: Daniele Venturelli/WireImage.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ