Γυαλιά ηλίου: Τι προτείνουν οι μεγαλύτεροι οίκοι για αυτό το καλοκαίρι

Τα γυαλιά ηλίου είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Βασική τους αποστολή να φιλτράρουν τις επιβλαβείς ακτινοβολίες, αλλά και να δώσουν μια ξεχωριστή πινελιά στο στιλ μας.

Πέρα από τα ρούχα και τα αξεσουάρ, τα γυαλιά ηλίου έχουν σημαντική θέση στην εικόνα μας για ολοκληρωμένα σύνολα. Αυτά έχουν τη δυναμική να απογειώσουν μία εμφάνιση, ενώ τα σχέδια και οι τάσεις τους ποικίλουν για ακόμα μία χρονιά με στόχο να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Άλλωστε, αποτελούν ένα από τα αξεσουάρ που δεν αποχωριζόμαστε, ειδικά τώρα το καλοκαίρι.

Οι διάφοροι οίκοι έχουν ήδη κάνει τις προτάσεις τους για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2021 και τις έχουν παρουσιάσει στα fashion shows. Οι τάσεις μάλιστα είναι τόσες πολλές, που σίγουρα θα βρεις το ζευγάρι εκείνο που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σου και το δικό σου styling.

Εγώ για να σε βοηθήσω έκανα μία βόλτα στους μεγαλύτερους οίκους και σήμερα θα σου παρουσιάσω τι προτείνουν για αυτή την σεζόν!Εσύ μπορείς να απολαύσεις το ρεπορτάζ και να διαλέξεις τι γυαλιά θες να φορέσεις αυτό το καλοκαίρι!

Ο οίκος Balmain για αυτό το καλοκαίρι προτείνει τετράγωνο oversized φακό και μεταλλικό σκελετό σε μία συλλογή που θα αναβαθμίσει τα καλοκαιρινά σου σύνολα.

Στον οίκο Celine συνδυάζει cut eye κοκάλινα γυαλιά με το comfort chic style της φετινής καλοκαιρινής συλλογής της.

Ο οίκος Chanel με πρωταγωνίστρια την Lily Rose Depp στην καμπάνια του μας προτείνει γυαλιά κοκάκινα μαύρα σε aviator σχέδιο, με ευελιξία και άψογο στιλ για εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες.

 

Ο οίκος Dior λατρεύει τα λευκά μεγάλα κοκάλινα γυαλιά για αυτό το καλοκαίρι αλλά και τις «μάσκες» που έχουν έμπευση  από τα 80s.Εσύ διαλέγεις τι σου αρέσει περισσότερο.

Η ιταλική φινέτσα του οίκου Dolce & Cabbana αντικατοπτρίζεται στα γυαλιά της σεζόν, με aviator φακό ντεκραντέ τζάμι και χρώμα στον σκελετό. Επιλογή που φοράς σχεδόν με όλα σου τα summer look.

Στον οίκο Fendi ο χρυσός σκελετός δίνει elegant αισθητική και ο μεγάλος πολυγωνικός φακός δημιουργεί ένα πολύ chic αποτέλεσμα.

 

Ο Gucci για αυτή την σεζόν έχει ρετρό διάθεση, μας προτείνει γυαλιά με vintage style και ανάλογα το ύφος σου διαλέγεις ανάμεσα σε σχέδια με στρας ή παραμένεις στην 70s αισθητική με τετράγωνους φακούς!

 

Ο Michael Kors λατρεύει τα resort σχέδια και στα γυαλιά διαλέγει τετράγωνους φακούς είτε με στρας είτε σε μαύρο κοκάλινο σκελετό. Σχέδια που έχουν μία all time classic αισθητική!

Ταρταρούγα και κοκάλινος σκελετός για τα so chic γυαλιά που φοράει η Paris Hilton στην καμπάνια για αυτό το καλοκαίρι του οίκου Lanvin!

Μinimal chic αισθητική σε λευκό χρώμα από την Prada!Δυνατή επιλογή για το καλοκαίρι αυτό.

Λευκό χρώμα μας έδειξε και ο Saint Laurent στα γυαλιά που έχουν ένα 70s σχέδιο και ταιριάζουν απόλυτα με την νέα συλλογή του οίκου για φέτος.

Πιστή στις αξίες της η Stella McCartney δημιουργεί γυαλιά με ανακυκλώσιμα υλικά σε effortless στιλ που μας αρέσει πολύ!

Ο Valentino αγαπάει την πολυτέλεια και τα γυαλιά του φετινού καλοκαιριού έχουν τέλεια σχήμα κυρίως στρογγυλά και αλυσίδα για extra style.

 

 

 

 

 

Read More

And More