H Agyness Deyn παντρεύτηκε με το πιο ονειρεμένο φόρεμα!

To πρώην μοντέλο Agyness Deyn και ο επιχειρηματίας Joel McAndrew ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στο Μπρούκλιν, την Κυριακή. Αντί για λευκό, η νύφη στράφηκε εναντίον μιας από τις μεγαλύτερες γαμήλιες παραδόσεις και φόρεσε ροζ!
Σύμφωνα με τη μικρή έρευνα που κάναμε, η Deyn φόρεσε ένα φόρεμα Molly Goddard που περιλάμβανε ένα ροζ, μεσοφόρι κάτω από ένα στρώμα από λευκό τούλι. Το φόρεμα ήταν στράπλες, αλλά από μέσα φόρεσε ένα τοπ από οργάντζα με ογκώδη μανίκια και λαιμόκοψη. Για να ολοκληρώσει το αντισυμβατικό look της, η 33χρονη φόρεσε ένα ζευγάρι φωτεινές τυρκουάζ γόβες και ένα κρατούσε ένα μπουκέτο ορχιδέες. Όσο για τον McAndrew, ο ίδιος επέλεξε ένα λευκό κοστούμι με ένα μπλε γραβάτα και ροζ μπουτονιέρα.
Το βρετανικής καταγωγής μοντέλο που έγινε ηθοποιός χρησιμοποίησε το λογαριασμό της στο Instagram για να ανακοινώσει το γάμο της, γράφοντας, «παντρεύομαι τον καλύτερο φίλο μου σήμερα”, ενώ αργότερα πρόσθεσε: “Σ ‘αγαπώ Mr McAndrew και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που σε κάνω σύζυγό μου.”

Είναι σαφές ότι η Deyn έδωσε ένα twist στο τυπικό νυφικό στυλ και έκανε τη μεγάλη ημέρα της, πραγματικά δική της. Συγχαρητήρια!

Read More

And More