Site icon TLIFE

H Alexa Chung σχεδίασε την πρώτη της τσάντα και κοστίζει μόνο 25 λίρες!

Η Alexa Chung έχει ξεκάθαρα αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι ξέρει να δημιουργεί τάσεις και fashion statement εμφανίσεις. Ειδικά σε ότι αφορά στα αξεσουάρ, αυτό το κορίτσι έχει το άγγιγμα του Mida. Εξάλλου, όλοι θυμόμαστε την τσάντα με την υπογραφή της από τον οίκο Mulberry που έκανε τρελές πωλήσεις!

Tώρα λοιπόν η Chung σχεδιάζει την πρώτη της τσάντα! Είναι μία χαριτωμένη small tote bag με brit στοιχεία. Έχει μπλε χρώμα και gingham μοτίβο, θυμίζει πολύ τσάντα για pic-nic και κοστίζει μόλις 25 λίρες!

Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το brand Amex και εντάσσεται στην κίνηση Shop Small Campaign, όπου πολλοί πλέον celebrities στηρίξουν μικρές επιχειρήσεις με low budget items σχεδιασμένα από αυτούς. Τα έσοδα θα πάνε όλα στο ίδρυμα Sarabande που ίδρυσε ο Alexander McQueen.

“Αυτή είναι η πρώτη τσάντα που σχεδιάζω, και έχει ένα fun και διαχρονικό στιλ, όπως ακριβώς νιώθω για την μόδα. Το gingham είναι από τα αγαπημένα μου μοτίβα γιατί είναι classic αλλά και fresh, ενώ το σχήμα της απλά τέλειο”, λέει η σχεδιάστρια περιγράφοντας την τσάντα!

© 2024 tlife.gr