H Beckham σου δείχνει πως να κάνεις update το red dress σου με ένα γιορτινό τρόπο!

Στις γιορτές το κόκκινο έχει την τιμητική του. Κόκκινο φόρεμα, κόκκινη φούστα, κόκκινο κραγιόν, κόκκινα νύχια. Oι περισσότερες έχουμε σκεφτεί ένα γιορτινό look με κόκκινο φόρεμα, αλλά δεν θέλουμε για άλλη μία φορά να το συνδυάσουμε με sexy black shoes. Θέλουμε κάτι άλλο, πιο λαμπερό και σίγουρα πιο ανατρεπτικό!

Η απάντηση έρχεται από την αγαπημένη μας Victoria Beckham, που στην τελευταία της εμφάνιση φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα, αλλά όχι με μαύρα αξεσουάρ. Η σωστή κίνηση είναι το glitter, και δεν εννοώ στην σκιά, αλλά στα παπούτσια και στο clutch. H Βeckham έκανε το σωστό styling, και είναι μία τέλεια ιδέα για τις γιορτές. Κράτησε το κόκκινο φόρεμα και πρόσθεσε glittered γόβες και clutch.

Δεν πρόσθεσε έντονα κοσμήματα, παρά ένα ζευγάρι διακριτικά κομψά σκουλαρίκια και έπιασε τα μαλλιά της. Σωστή κίνηση σε ένα τόσο έντονα χρωματικά σύνολο. Aν θες να το πετύχεις και εσύ (και καλά θα κάνεις) μην αγχώνεσαι, γιατί αυτή την περίοδο παντού θα βρεις glittered accessories, σε πολύ οικονομικές τιμές! Copy the look και go for your party look!

Φωτογραφία: © Splash / Ideal Image

 

Read More

And More