H Bella Hadid όπως κάθε μικρότερη αδερφή κλέβει τα ρούχα της Gigi!

H Gigi και η Bella Hadid μπορεί να είναι τα μεγαλύτερα μοντέλα αυτή τη στιγμή-αλλά είναι όπως κάθε άλλες αδελφές στην πραγματικότητα. Δηλαδή, δανείζονται τα ρούχα η μία της άλλης, μόνο που Bella είναι λιγότερο πιθανό να τα δώσει πίσω.
“Κλέβει από την ντουλάπα μου,” είπε η Gigi στο PeopleStyle. “Απλά έτσι είναι. Δεν θα πάει στο σπίτι της να πάρει τα πράγματά της.” #SisterProblems.
Ακόμα κι αν φορούν τα ίδια κομμάτια, οι 20- και 21 χρόνων αδέλφές εξακολουθούν να έχουν «πολύ διαφορετικό προσωπικό στιλ.” Και όπως η Gigi παραδέχεται, η μικρότερη αδελφή της, δίνει μεγαλύτερη ενέργεια στο ντύσιμο.
«Έχει πολύ περισσότερη ενέργεια για να σετάρει ένα σύνολο κάθε μέρα», είπε η μεγαλύτερη Hadid για τη Bella. «Εγώ μόλις ξυπνήσω απλά φοράω ό,τι νιώθω. Η Bella έχει πολλά περισσότερα κίνητρα για να συνθέσει ένα outfit .”

Ανεξάρτητα από το πόση προσπάθεια καταβάλλουν για το στιλ τους, οι δύο αδελφές έχουν μια τάση για το athleisure και μια αγάπη για καθαρά looks στο κόκκινο χαλί.

Οι Hadids θα περπατήσουν στο runway της Victoria Secret μαζί στο τέλος του μήνα. Δεν έχουν ανταλλάξει σημειώσεις για αυτό ακόμα, δεδομένου ότι προτιμούν να διατηρήσουν την εργασία και τα οικογενειακά θέματα ξεχωριστά, αλλά Gigi σχεδιάζει να συζητήσει το show με την αδελφή της, η οποία θα κάνει το VS ντεμπούτο της φέτος.

“Είμαι βέβαιη ότι, όταν έρθει η ώρα και γίνεται πιο κοντά στο σήμερα, θα καθίσουμε και θα κάνουμε μια ολόκληρη συζήτηση γι ‘αυτό», είπε.

Read More

And More