H Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης μόλις ανακοίνωσε ποιοι οίκοι θα λάβουν τελικά μέρος!

Με δυόμισι εβδομάδες μέχρι την έναρξη της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, το πρόγραμμα με τα show που θα γίνουν είναι ξεκάθαρο!

Michael Kors

Η πανδημία και οι επακόλουθες καραντίνες της, όπως όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά, έχουν δημιουργήσει μεγάλη ανασφάλεια στον κλάδο. Οι σχεδιαστές και τα εμπορικά σήματα αποσταθεροποιήθηκαν λόγω της απότομης πτώσης των πωλήσεων και των επακόλουθων προβλημάτων ταμειακών ροών.Ακόμα περισσότεροι σχεδιαστές και επωνυμίες διστάζουν να ξαναρχίσουν τις δραστηριότητές τους ως συνήθως σε έναν κόσμο που άλλαξε  μόνο από την πανδημία. Ήδη εδώ και καιρό πολλά μεγάλα brand και σχεδιαστές έχουν δηλώσει ότι δεν θα λάβουν μέρος στην φετινή οργάνωση και με λίγες να επιβεβαιώνουν τελικά την συμμετοχή τους!

Michael Kors

Για φέτος λοιπόν το πρόγραμμα  ξεκινά με τον Jason Wu στις 5 μ.μ. την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου και τελειώνει με τον Tom Ford στις 7 μ.μ. την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνει μόνο 60 show. Με λίγες μόνο εξαιρέσεις IRL, όλες οι παρουσιάσεις στην επίσημη σύνθεση της CFDA θα είναι ψηφιακές.
Μεγάλη απώλεια  ο Michael Kors, ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι δεν θα λάβει μέρος όπως και οι:  Tory Burch, Proenza Schouler, Brandon Maxwell και Prabal Gurung και ο Marc Jacobs!

Jason Wu

Τα γνωστά ονόματα που επιστρέφουν είναι οι: Marchesa, Carolina Herrera, Zero + Maria Cornejo και Anna Sui.Θα είναι μία εντελώς διαφορετική Fashion week και περιμένουμε να δούμε πως θα λειτουργήσει η νέα πραγματικότητα και στον χώρο της μόδας!

Φωτογραφίες Splash

 

Read More

And More