H fashion editor απαντάει σε όλες σου τις απορίες

Δεν ξέρεις τι παπούτσια να φορέσεις με την αλλαγή του καιρού, θες να πας σε γάμο και δεν έχεις το σωστό ρούχο, πήρες καινούργιο σακάκι και θες αν το συνδυάσεις με τα περυσινά σου σύνολα αλλά δεν ξέρεις πως. Τώρα δεν θα έχεις καμία απορία πια αφού και εσύ έχεις τον προσωπικό σου στιλίστα. Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση, ώστε να είσαι stylish και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα. Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με το TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει με πολλές ιδέες και styling tips

Ερώτηση 1

Γεια σας! Έχω αυτό το φόρεμα σε μαύρο χρώμα και θα ήθελα να μου πείτε τρόπους να το φορέσω καθώς δεν έχω ξαναβάλει παγιέτα. Σκέφτομαι να το φορέσω σε διαφορετικές περιστάσεις έξοδο για φαγητό ρεβεγιόν αλλά και πιο καθημερινό με πουλόβερ και μαύρες μπότες.

Απάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου είναι αρκετά festy και σίγουρα θα το χαρείς στις γιορτές με πολλούς τρόπους. Μπορείς να το συνδυάσεις σε βραδινό ύφος με ankle boots ή πέδιλα και από πάνω σακάκι ή ένα μαύρο παλτό ενώ για το πρωί μου αρέσει η σκέψη σου με πουλόβερ και μπότες. Γενικά αποφεύγεις με την παγιέτα extra κοσμήματα και αφήνεις ένα πιο basic styling ώστε να έχεις ένα πιο fresh look.

Eρώτηση 2

Γεια σας!Μπορώ να φοράω καφέ μποτάκια με μαύρα ρούχα;

Απάντηση

Φίλη μας εννοείτε και μπορείς να συνδυάζεις άνετα αυτά τα δύο χειμερινά χρώματα και να έχεις ένα υπέροχο winter look.

Eρώτηση 3

Καλησπέρα σας έχω αγοράσεις αυτό το το φόρεμα και θα ήθελα συμβουλή με τι παπούτσια να το συνδυάσω πανωφόρι και αξεσουάρ ώστε να μην είναι τόσο κλασικό

Απάντηση

Φίλη μας μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ωραίο παλτό σε μαύρο χρώμα και να παίξεις με silver αποχρώσεις στα αξεσουάρ ώστε να το κάνεις λίγο update. Γόβες ή πέδιλα και ένα ωραίο ζευγάρι σκουλαρίκια θα δώσουν στο φόρεμα ένα stylish twist.

Eρώτηση 4

Καλημέρα.Είμαι καλεσμένη σε γάμο το Δεκέμβριο.Το πανωφόρι είναι η μαύρη βελούδινη κάπα που φωτο επισυνάπτεται.Το έχω αγοράσει.Στα φορέματα προσανατολίζομαι σε κάποιο από τα παρακάτω – και τα τρία μου αρέσουν και μου ταιριάζουν στα χρώματα . Ποιο προτείνεται και κυρίως με τι παπούτσια και τσάντα.

 

Απάντηση

Φίλη μου όλες οι επιλογές σου είναι πολύ όμορφες, σου προτείνω να συνδυάσεις την κάπα σου με το lace φόρεμα που σου δείχνω και να ολοκληρώσεις το σύνολο σου με mary janes και ένα όμορφο velvet bucket τσαντάκι ώστε να έχεις ένα retro chic look.

Ερώτηση 5

Καλησπέρα! Τα Χριστούγεννα παντρεύεται ο αδερφός μου και θα βάλω φόρεμα σε χρώμα ροζ χρυσό. Το πανωφόρι μου θα είναι γούνα αλλά δεν ξέρω σε τι χρώμα και τι χρώμα παπούτσι. Να τονίσω αν βοηθάει. Τι μου προτείνετε

Aπάντηση

Φίλη μου με το χρυσό σου φόρεμα θα δείξει πιο chic με cream γούνα και λεπτά χρυσά πέδιλα γιατί σίγουρα το μαύρο είναι περισσότερο εύκολο να την συνδυάσεις αλλά το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο chic.

And More