H Fashion Editor του TLIFE απαντά στις ερωτήσεις σου!

Η Fashion Editor του TLIFE απαντάει στις ερωτήσεις σου! Στείλε τώρα την απορία σου και η ομάδα του TLIFE θα σου δώσει τις σωστές οδηγίες για να σβήσεις κάθε θολό σημείο από τον στιλιστικό χάρτη!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις εδώ την απορία σου!

Στείλε και εσύ την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr

“Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω πάρα πολύ λεπτές γάμπες και φαίνονται δυσανάλογες με το υπόλοιπό μου σώμα. Τι φούστες μπορώ να φοράω για να αμβλύνω αυτή την ασυμμετρία; Τα παπούτσια πρέπει να έχουν χοντρό ή λεπτό τακούνι και πόσα εκατοστά πρέπει να είναι περίπου; Ευχαριστώ πολύ!!!!!”
Δώρα

Δώρα, αν έχεις όπως λες τόσο λεπτές γάμπες καλό θα ήταν να αποφεύγεις τις φούστες γιατί δύσκολα θα σε κολακεύουν εκτός κι αν σου αρέσουν οι hippie μακριές που όμως βολεύουν μόνο το καλοκαίρι. Προτίμησε τα παντελόνια. Τα παπούτσια σου πρέπει να είναι λεπτεπίλεπτα, ποτέ δίπατα, ποτέ πλατφόρμες και πάντα με λεπτό τακούνι μετρίου ύψους. Σε ένα λεπτό πόδι ταιριάζει μόνο ένα λεπτό και ντελικάτο παπούτσι. Οι μπότες επίσης είναι μια πολύ καλή επιλογή για την περίπτωσή σου, φρόντισε να είναι όμως από δέρμα και όχι τύπου κάλτσα.

“Καλημέρα! Είμαι καλεσμένη σε αρραβώνα αμέσως μετά τις γιορτές…..είμαι 1,63 στο ύψος και 68 κιλά με περιφέρεια και στήθος……τι με συμβουλεύετε να φορέσω αλλά να μην είναι too much και με τι παπούτσι να το συνδυάσω…..?Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων……”
Αρετή

Αρετή, μία καλή επιλογή για τέτοιο κάλεσμα είναι ένα στιλάτο κοστούμι με ωραίο παντελόνι σε ίσια γραμμή και σακάκι στο ύψος περίπου των γοφών για να καλύψει τα …δύσκολα σημεία. Ένα ωραίο τοπ σε αέρινη γραμμή, χρώματος μπεζ ή χρυσό, όχι πιο μακρύ από το σακάκι και όχι μέσα απο το παντελόνι συνδυασμένο με ωραία κοσμήματα χρυσά μακρυά κάτω από το στήθος.Ψηλά τακούνια πέδιλα ή peep toe θα σου δώσουν ύψος και μπορείς να επιλέξεις κάτι άλλο εκτός από μαύρο, λέοπαρ ή χρυσό για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Όλα αυτά θα τα βρεις σε πολυκαταστήματα στο κέντρο GAP, ZARA, Marks & Spencer. Kαλή επιτυχία.

“Γεια σας ! Έχω ύψος 1,67 και είμαι 19 χρονών. Έχω λίγους πόντους παραπάνω στην περιφέρεια! Τι φόρεμα μπορώ να βάλω στο γάμο της αδελφής μου ώστε να μην τονίζεται τόσο η περιφέρεια?”
Κική

Μπορείς να βάλεις ένα φόρεμα σε εβαζέ γραμμή και μίνι τύπου 60’s, μαύρο χωρίς μανίκι όπου θα σε καλύψει στην περιφέρεια. Με τα σωστά αξεσουάρ θα δώσεις νεανικό αέρα στην εμφάνισή σου. Μπορείς να παίξεις με πέρλες και μαύρα peep toes για chic girly αποτέλεσμα ή με πιο fashion κοσμήματα από plexiglass και χρωματιστά πέδιλα για πιο hot εμφάνιση.Τέλος αυτό το φόρεμα είναι κομμάτι κλειδί το φοράς όλο το χρόνο και είναι πάντα in fashion!

“Είμαι ψηλή 1,80 και κανονική στα κιλά (63). Θα ήθελα να μάθω τους συνδυασμούς που κολακεύουν περισσότερο τη σιλουέτα μου, για τη δουλειά και για τις βραδινές μου εξόδους! Ευχαριστώ.”
Γιώτα

Με τέτοιες αναλογίες μπορείς να φορέσεις άφοβα ανδρικά παντελόνια σε ανοιχτά χρώματα όπως μπεζ ή λευκά στο γραφείο, με ωραία τοπ ή πουκάμισο και μπαλαρίνες, ενώ το βράδυ κάνε τη διαφορά και επένδυσε σε μία ολόσωμη εντυπωσιακή φόρμα σε μαύρο χρώμα και λεπτά πέδιλα σε μεταλιζέ χρώματα.

“Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω που έχει στην Αθήνα μαγαζί με ASOS παπούτσια;”
Εβίτα

Στο site www.asos.com υπάρχουν διάφορες μάρκες παπουτσιών όπως Nine West, Calvin Klein, Timberland, Michael Kors, Scholl, French Connection που μπορείς να βρεις στην Αθήνα στις αντίστοιχες boutique ή σε πολυκαταστήματα.Τα παπούτσια που γράφουν asos όμως μπορείς να τα προμηθευτείς μόνο μέσω site.

“Γεια σας! Ωραία στήλη! Θά ήθελα να ρωτήσω για βραδινό ντύσιμο… έχω δύο επιλογές αρχικά ένα ασημί κοντό μπλουζοφόρεμα λαμέ και ένα μαύρο σατέν μακρύ φόρεμα! Πλέον είναι κοκκινομάλλα προς το καστανό! Ποιο από τα δύο να διαλέξω και με τι αξεσουάρ;”
FASHIONISTA

Πολύ ωραία και τα δύο. Το ασημένιο θα το βάλεις με μποτίνια μαύρα χωρίς καλσόν και μεγάλα βραχιόλια μαύρα ασημένια, ενώ το μαύρο με μαύρες ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο και πολλές λεπτές χρυσές αλυσίδες στο λαιμό, μακριές.

“Γεια σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω… έχω ένα μαύρο φόρεμα με τούλι στενό στο στήθος και ανοίγει προς τα κάτω και είναι κοντό. Με τι γόβα θα μπορούσα να το φορέσω σε έναν γάμο……………( μου αρέσουν παρά πολύ οι λεοπάρ)”
Sonia

Πολύ μας αρέσουν και εμάς οι λέοπαρ γόβες αν νομίζεις ότι το dress code του συγκεκριμένου γάμου είναι …χαλαρό. Αλλιώς κράτα μία κλασική επιλογή στα παπούτσια όπως μαύρα μποτίνια και παίξε με λέοπαρ στην ζώνη και στο τσαντάκι.

“Είμαι ψηλή αλλά έχω μεγάλη περιφέρεια και πεταχτό πωπό! Τι παντελόνι μου ταιριάζει; Στενό κάτω ή πιο φαρδύ;”
Ελένη

Τα κλασικά ανδρικά παντελόνια σε ίσια γραμμή είναι τα καλύτερα για την σιλουέτα σου. Οτιδήποτε στενεύει κάτω προσθέτει στην περιοχή της περιφέρειας οπότε δεν είναι και πολύ καλή ιδέα για σένα.

“Έχω κάποια παραπάνω κιλά! Μου πάνε τα skinny παντελόνια; Τα ψηλόμεσα;”
Νάντια

Πρέπει να ξέρεις ότι όλα τα κομμάτια που στενεύουν στο κάτω μέρος έχουν την τάση να προσθέτουν στην περιφέρεια! Με άλλα λόγια τα skinny είναι κάπως δύσκολο! Τα ψηλόμεσα θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν συνδυασμένα με τη σωστή ζακέτα! Φυσικά πρέπει να ξέρεις ότι το θέμα “μου πάει” έγκειται στη γραμμή του κάθε παντελονιού!

“Θα μπορούσατε να μου πείτε που θα βρω μια λέοπαρ τσάντα για πρωί και σχετικά μεγάλη, σε οικονομική τιμή? ευχαριστώ!!!”
Πηνελόπη

Τα καταστήματα που σου προτείνουμε είναι Iso, Accessorize και Fullah Sugah by Skondras. Θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε τιμές από 12 έως 80 ευρώ.

“Γεια σας θα ήθελα να μάθω αν είναι στη μόδα και πάλι το κοτλέ σακάκι! Και θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι μπότες πάνω από το γόνατο! Ταιριάζουν μόνο με μίνι φούστα; Ευχαριστώ!”
Ευαγγελία, Χαλκίδα

Το κοτλέ δεν ανήκει στις βασικές τάσεις αλλά φέτος τα σακάκια φοριούνται πολύ για όλες τις ώρες της ημέρας! Οι μπότες πάνω από το γόνατο δεν φοριούνται μόνο με μίνι φούστες. Μπορείς να τα συνδυάσεις και με leggings με μακριά πουλόβερ και ζώνη στη μέση ή με σορτσάκι!

Read More

And More