H Gucci και η Prada θα παρουσιάσουν τις Cruise συλλογές τους ψηφιακά!

Το σώμα διοίκησης του Μιλάνου για τη μόδα, η Camera Nazionale della Moda Italiana, ανακοίνωσε το πρόγραμμα των σχεδιαστών που θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους Cruise 2021 στην  ψηφιακή εβδομάδα μόδας τον Ιούλιο, ως αντικατάσταση των παραδοσιακών show που γίνοντια και που τώρα έχουν ακυρωθεί λόγω στην πανδημία COVID-19.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μερικές από τις πιο βαριές ιταλικές ετικέτες: Prada, Gucci, Ermenegildo Zegna, Missoni και Salvatore Ferragamo  έχουν επιβεβαιωσει ότι θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους!

Ωστόσο, πολλά από τα πιο σεβαστά ονόματα του Μιλάνου απουσιάζουν επίσης: Marni, Fendi και Giorgio Armani δεν θα λάβουν μέρος. Μετά το lockdown  όλες οι εβδομάδες μόδας αναγκάστηκαν να βρουν νέους τρόπους για να επιτρέψουν στους σχεδιαστές να παρουσιάσουν τις συλλογές με τα νέα όμως δεδομένα προστασίας! Η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου αντικαταστάθηκε από μια ψηφιακή πλατφόρμα και πραγματοποιήθηκε λίγες εβδομάδες πριν.

Οι oίκο που θα παρουσιάσουν στο Μιλάνο θα αρχίσουν να πραγματοποιούν τα show τους από 14-17 Ιουλίου, με το show της Prada να πραγματοποιείται στις 14:00 στις 14 Ιουλίου και η  Gucci στις 14:00 στις 17 Ιουλίου.

 

Read More

And More