H Ιntimissimi παρουσιάζει την νέα συλλογή Ultrafresh Supima Cotton

100% φυσική ίνα – αυτή είναι η καλοκαιρινή εκδοχή της iconic συλλογής Ultralight with Cashmere της Intimissimi, δίνοντας ζωή σε μια νέα σειρά knitwear που παρουσιάζεται σε διαφημιστική καμπάνια με πρωταγωνίστρια τη Bruna Marquezine.

 

Η ιδέα για το νέο Ultrafresh Supima Cotton προέρχεται από την μεγάλη προσοχή που δίνει η Intimissimi στις φυσικές ίνες και την επιθυμία του brand να δημιουργεί κομμάτια ύψιστης ποιότητας με αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας που χαϊδεύουν το δέρμα. Με την εξαιρετική της απαλότητα αυτή η 100% φυσική ίνα αποτελεί το ιδανικό υλικό για το πιο iconic κομμάτι: το t-shirt.

Το ιδανικό κομμάτι που ολοκληρώνει κάθε look, από το πιο casual μέχρι το πιο κομψό, ακόμα και στην basic εκδοχή του, το t-shirt της Intimissimi είναι ένα timeless must-have στη λίστα με τα αγαπημένα κομμάτια κάθε γυναίκας χάρη στο υψηλής ποιότητας βαμβάκι του. Δεν είναι τυχαίο, ότι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας, φωτογραφημένο από τον Rowan Papier, είναι η Bruna Marquezine – σύμβολο φρεσκάδας και εκλεπτυσμένης θηλυκότητας, η οποία ενσαρκώνει άψογα τη νέα daywear πρόταση του brand.

Η Intimissimi σχεδίασε την knitwear σειρά Ultrafresh Supima cotton που παρουσιάζει διαφορετικά στυλ και σχέδια: t-shirt με λαιμόκοψη χαμόγελο και τρία-τέταρτα μανίκι, ιδανικό για αμέτρητα looks και μακρύ αμάνικο με στενή εφαρμογή, φαρδιά τιράντα και Madonna neckline (το αγαπημένο στυλ λαιμόκοψης που ταυτίστηκε με τις εμφανίσεις της Madonna) – φοριέται ιδανικά κάτω από top ή μπλούζες, χαρίζοντας extra άνεση και fashionable εφέ με layer αποχρώσεων. Αυτά τα δύο στυλ έρχονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, ξεκινώντας από τις δύο πιο κλασικές: λευκό και μπλε σκούρο ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες: η σειρά περιλαμβάνει μια ποικιλία από διάφορα στυλ, φτιαγμένα από το ίδιο premium βαμβάκι, όπως μπλούζες με μισό, κοντό αλλά και μακρύ μανίκι.

Καθημερινά must-have items, τα απαραίτητα κομμάτια της γκαρνταρόμπας: απλά, μινιμαλιστικά και  με πολύπλευρη προσωπικότητα – όλα εκείνα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα. Το λευκό κοντομάνικο t-shirt είναι ένα από αυτά. Το απόλυτο διαχρονικό ρούχο που φοριέται όλη τη διάρκεια του χρόνου: ένα iconic βασικό κομμάτι που όλοι λατρεύουν και ταιριάζει με κάθε outfit.

Σχεδιασμένο αρχικά σαν εσώρουχο, το t-shirt αποτελούσε μέρος της casual menswear συλλογής τον 19ο αιώνα. Χάρη στους αμερικανούς σχεδιαστές μόδας και τους σταρ του Hollywood που το τίμησαν, το t-shirt έφτασε να θεωρείται ρούχο, κατακτώντας τη δική του θέση στο Hall of Fame της ανδρικής ένδυσης ως σύμβολο επαναστατικού χαρακτήρα. Ήταν στα 60’ς που το t-shirt έγινε σύμβολο στυλ και γοητείας.

Σήμερα, το λευκό t-shirt είναι ένας λευκός καμβάς, ένα διαχρονικό must-have αξεσουάρ. Με την απλότητά του έχει κατακτήσει τις γυναίκες παγκοσμίως κι έχει δρέψει τις δικές του δάφνες στο street style – το παράλληλο σύμπαν της μόδας που αν και πολύ μακριά από την πασαρέλα, εκπροσωπεί το στυλ στην πιο αληθινή του μορφή.

 

Το video που συνοδεύει την καμπάνια:

Read More

And More