H Jennifer Lopez έχει το καλύτερο workout style!

H Jennifer Lopez έχει μπει στα 50, αλλά το σώμα της εξακολουθεί να είναι μοναδικά γυμνασμένο, κάτι που σίγουρα δεν είναι τυχαίο, αφού η διάσημη τραγουδίστρια περνάει ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο! Το τέλειο είναι, ότι ακόμη και στα workout σύνολα της, η Lopez, κρατάει το sexy ύφος που έχει και στην υπόλοιπη ζωή της και μας δίνει μαθήματα styling για να πάμε γυμναστήριο με…style και αυτοπεποίθηση.

Σήμερα θα κάνουμε ένα απολαυστικό αφιέρωμα στα sporty look της και θα πάρουμε ιδέες για new gym style, αφού πλέον και τα γυμναστήρια θα ανοίξουν σύντομα. Συνδυασμοί για να εμπνευστείς, για να σου φτιάξουν την διάθεση και να δεις το gym σύνολο σου…αλλιώς!

Total military σύνολο για after gym εμφανίσεις από την Lopez, ώστε να έχει ακόμη και μετά το γυμναστήριο μία stylish εμφάνιση.Για ακόμη περισσότερη άνεση αφήνει τα αθλητικά παπούτσια και συνδυάζει άνετες metallic σαγιονάρες.

Το μαύρο σύνολο γυμναστικής απογειώνεται με neon shoes και αυτό μπορείς να το δοκιμάσεις και εσύ δίνοντας στο sporty look σου μία πιο δυναμική εικόνα. Εδώ πάντα μαλλιά πιασμένα και μαύρα γυαλιά!

 

Τα μπλουζάκια που φοράς στο γυμναστήριο μπορείς να τα δένεις σε cute κόμπο μπροστά κάνει που συνηθίζει η Lopez, για να τονίζει τους άψογους κοιλιακούς της και να δίνει στο σύνολο μία πιο sexy αίσθηση.

Συνδυάζει συχνά άνετα harem pants με body και denim jacket, δημιουργώντας έτσι ένα athleisure αθλητικό σύνολο που άνετα μπορείς να αντιγράψεις, αφού όλες έχουμε αυτά τα κομμάτια στην ντουλάπα μας.

Μία λευκή φόρμα ανήκει στις επιλογές που έχουν μία στιλάτη εικόνα για το γυμναστήριο σου και σίγουρα πάντα αφήνουν μία σοφιστικέ εικόνα που μας αρέσει πολύ.

To black & white είναι ένας κλασικά δυνατός συνδυασμός για το γυμναστήριο και συνοδεύεται πάντα από μεγάλη επιτυχία. Η Lopez συνήθως τα συνοδεύει με epic τσάντες που σε πρώτη ματιά δεν συνδυάζεται, αλλά για την Jennifer είναι πάντα ωραίο.

Color σύνολο που τραβάει τα βλέμματα και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο. Η Lopez αγαπάει το κόκκινο και το συνδυάζει με 90s sneakers δίνοντας στην εμφάνιση το απαραίτητο twist.

Tα κολάν με prints στα κολάν είναι μεγάλη τάση και η Lopez τα προτιμά πάντα με έντονα χρώματα που και εσύ μπορείς να δοκιμάσεις και να τα συνδυάσεις με logo t – shirts.

Neon λεπτομέρειες θα απογειώσουν το sporty look σου! Η Lopez επιλέγει gym top και το συνδυάζει με το σετ της, δίνοντας μία ωραία λεπτομέρεια στην εμφάνιση, αλλά δεν μένει εκεί συνδυάζει και neon small bag για μετά το gym κάνοντας το look ιδανικό και για έξοδο.

Σπάνια επιλέγει μαύρα κολάν αλλά επιμένει στα χρώματα και μάλιστα στα έντονα. Το κόκκινο σε συνδυασμό με το λευκό είναι ένας αγαπημένος της συνδυασμός και μπορείς εύκολα να τον αντιγράψεις και εσύ.

Read More

And More