H Julia Roberts με look που θα φορέσουμε αυτό το weekend!

Είναι αυτή η εποχή που πραγματικά ο καιρός μπορεί να σε τρελάνει. Κρύο το πρωί, ζέστη το μεσημέρι, κρύο το βράδυ! Δεν ξέρεις τι να βάλεις ή τι να… βγάλεις. Ειδικά το weekend που οι περισσότερες από εμάς είμαστε έξω από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ, χωρίς επιστροφή στο σπίτι, τότε το look που θέλουμε είναι.. γρίφος!

Η Julia Roberts έκανε μια εμφάνιση που θα μας βοηθήσει για το weekend all day look που θέλουμε αυτήν την στιγμή. Τα κομμάτια που επέλεξε είναι basic. Μini φούστα, κόκκινο top (αν δεν έχεις βάλε λευκό ή με ρίγες) και ένα blazer όχι πολύ ζεστό, ιδανικό για όλη μέρα. Υποσημείωση: Τα ρούχα που επέλεξε φέρουν την υπογραφή του οίκου Givenchy!

Τα west flat μποτάκια της (και πάλι υποσημείωση: είναι Valentino) είναι super αφού δίνουν το fashion style που απαιτεί το σύνολο και είναι άνετα αλλά και cool. Αν η τσάντα της σου φαίνεται too big, εσύ σέταρε μία shoulder.

Τα μαύρα γυαλιά και το χαλαρό hair styling είναι τα last steps και είσαι έτοιμη. Πάρε ιδέες πριν πάρεις τους δρόμους και απόλαυσε το σαββατοκύριακο!

Read More

And More