H Karlie Kloss παντρεύτηκε -και μάλιστα με ένα υπέροχο νυφικό!

Surprise! H Karlie Kloss είναι πλέον παντρεμένη! Το διάσημο supermodel παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό της, Joshua Kushner, και έσπευσε να το μοιραστεί με τους εκατομμύρια followers της στο Instagram. Στην φωτογραφία που ανέβασε, η Karlie κρατάει το χέρι του Joshua, ενώ στέκονται σε ένα ρομαντικό δάσος και οι δυο τους μοιάζουν πραγματικά ευτυχισμένοι!

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα του τρεις μήνες νωρίτερα, όταν ο Joshua της έκανε πρόταση σε ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη. Το μοντέλο τότε είχε γράψει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Ιnstagram: “Σε αγαπώ τόσο που δεν υπάρχουν λέξεις για να το εκφράσω, είσαι ο καλύτερος φίλος μου, η αδερφή ψυχή μου και ανυπομονώ να είμαστε μαζί για πάντα. Ναι, εκατομμύρια φορές ναι!”.

H Kloss έκανε μία εκθαμβωτική εμφάνιση με λευκό custom made lace νυφικό του οίκου Dior, το οποίο συνδύασε με εντυπωσιακό πέπλο. Το νυφικό είχε δαντέλα στα μανίκια, το πάνω μέρος κατέληγε σε “V” σχέδιο και στο κάτω μέρος κατέληγε σε μία εντυπωσιακή φούστα σαν να βγήκε από παραμύθι. Η Kloss συνδύασε σκουλαρίκια και ένα κομψό κολιέ, ενώ κράτησε μία ανθοδέσμη από λευκά λουλούδια.

Read More

And More