H Κendall Jenner, η Ηailey Bieber και η Kaia Gerber σου δείχνουν 3 μεγάλες τάσεις στα μαγιό!

Πρωτομαγιά και σιγά σιγά βγαίνουμε απο την καραντίνα, αλλάζει η διάθεση μας και αρχίζουμε να κάνουμε σχέδια και για κάποιες αποδράσεις πλέον…εκτός σπιτιού! Όσο η θερμοκρασία θα ανεβαίνει οι πιο τολμηρές θα κάνουν και τα πρώτα τους μπάνια όταν αυτό επιτρέπεται ενώ όλες θα αρχίσουμε αν χαζεύουμε τις τάσεις στα μαγιό!

Τα it girls και κυρίως όσα ζούνε στην Αμερική τα έχουν ήδη φορέσει και μας έχουν αποκαλύψει τα αγαπημένα τους για φέτος!Πάμε να πάρουμε μία πρώτη γεύση και να δούμε να ένα από αυτά θα ταίριαζε και στο δικό μας beach style.

@kendalljenner

Bikini με seventies print είναι η πρόταση της Kendall Jenner και σίγουρα θα βρει πολλές fan, strapless ή με τιράντες δεν έχει σημασία όσο τα χρώματα που θα επιλέξεις να έχει το μοτίβο ώστε να σου πηγαίνουν και να σου ταιριάζουν.

@kaiagerber

Leopard για την Kaia Gerber, μία επιλογή που μας αρέσει πολύ για το καλοκαίρι και σίγρουα είναι κλασική αξία στα μαγιό κάθε σεζόν. Ίσως έχεις ένα από πέρσι, αλλιώς βάλτο στην λίστα σου με τις πρώρες shopping εξορμήσεις σου.

@haileybieber

Aν είσαι αθλητικός τύπος τότε το μαγιό της Hailey θα σε αντιπροσωπεύει, bikini με σταθερό σουτιέν και τέλεια εφαρμογή για να νιώθεις safe όταν κάνεις τα extreme θαλάσσια sports σου.

Read More

And More