H Kim Kardashian West και η Khloé Kardashian γδύνονται για τη νέα Yeezy φωτογράφιση!

H Kim και η Khloe Kardashian στην τελευταία φωτογράφιση μόδας που συμμετέχουν προβάλλουν τα καλύτερα προσόντα τους σε όλο τους το μεγαλείο.
Για το τελευταίο τεύχος του γερμανικού περιοδικού 032c, οι αδερφές κυλιούνται στην καλιφορνέζικη άμμο φορώντας αποκαλυπτικά σχέδια Yeezy του Kanye West.
Το concept της φωτογράφισης το οποίο έγινε από τον ίδιο τον Kanye, βρισκόταν στη ζώνη κατασκευής του σπιτιού που ο Kanye και Kim ανακαινίζουν. Οι γνωστοί φωτογράφοι Mert Alas και Marcus Piggott (αλλιώς γνωστοί ως Mert και Marcus) απαθανάτισαν τις εικόνες που έχουν ήδη γεμίσει το Instagram.
Μια άλλη λήψη βλέπει το δίδυμο να κρατάει τα χέρια στο ντους φορώντας τίποτα περισσότερο από nude κορμάκια και see-through chlot;akoyna

Είναι ασαφές πότε οι εικόνες τραβήχτηκαν, αλλά αυτή η εβδομάδα ήταν ταραχώδης για τους Kardashian-Wests. Τη Δευτέρα, ο Kanye εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από την ακύρωση ολόκληρης της περιοδείας του και μια υποτιθέμενη φιλονικία με τον trainer του.
H Yeezy γραμμή του West, εν τω μεταξύ, μαστίζεται από προβλήματα παραγωγής με τις συλλογές του να κυκλοφορούν πολύ μετά από το χρονοδιάγραμμα και τις τιμές να εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά υψηλές παρά την υπόσχεση του Kanye για χαμηλότερο κόστος.


Read More

And More