H Naomi Campbell φωτογραφίζεται μόνη της για εξώφυλλο περιοδικού

Η καραντίνα έφερε πολλές αλλαγές στον τρόπο που δουλεύει ο κόσμος της μόδας, αφού η απομόνωση δεν επέτρεπε παραγωγές, αλλά η δημιουργικότητα έπρεπε να εκφραστεί ακόμη και μέσω πανδημίας.

Είδαμε έτσι την πρώτη facetime καμπάνια από τον οίκο Jacquemus με πρωταγωνίστρια τη Bella Hadid, αλλά και το περιοδικό i-D να κυκλοφορεί με εξώφυλλα που τα μοντέλα είχαν φωτογραφηθεί μόνα τους στο σπίτι.

Η Naomi Campbell ακολούθησε αυτή την νέα τάση και φωτογραφήθηκε μόνη της για το εξώφυλλο του περιοδικού Essense, το οποίο είναι επετειακό και γιορτάζει τα 50 χρονιά κυκλοφορίας του.

@naomicampbell

To μοντέλο είχε όλη την επιμέλεια της λήψης, έκανε μόνη της μακιγιάζ και μαλλιά, διάλεξε τα ρούχα και βεβαίως το που θα γίνει η φωτογράφηση! Δήλωσε ότι ήταν φοβερή εμπειρία να κάνει κάτι τέτοιο και ότι νιώθει λύπη που όλα τα άτομα που εργάζονται πίσω από μαι φωτογράφιση, αυτή την στιγμή βρίσκονται χωρίς δουλειά.

Μία ακόμη δημιουργική κίνηση, μέσα στην καραντίνα από τον κόσμο της μόδας, που απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως όλα μπορούν να γίνουν ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες.

 

 

Read More

And More