H Naomi Campbell γίνεται 50!

Το διάσημο μοντέλο έχει σήμερα τα γενέθλια της και κλείνει τα 50. Είναι στο χώρο πάνω από 30 και βρίσκεται στην κορυφή από πολύ νωρίς. Ανακαλύφθηκε στα 15 και ξεκίνησε να δουλεύει αμέσως με τους μεγαλύτερους οίκους ενώ ήταν το πρώτο μαύρο μοντέλο στο εξώφυλλο της Vogue Paris μετά από πίεση του ίδιου του Υves Saint Laurent.

Gianni Versace, Αzedaine Alaia και Κarl Lagerfled ήταν μερικοί από τους μέντορες της όλα αυτά τα χρόνια με μεγάλες καμπάνιες, editorials  με τους μεγαλύτερους φωτογράφους: Herb Ritts, Bruce Weber, Peter Lindbergh και Steven Meisel,  αλλά και συμβόλαια με μεγάλες εταιρείες όπως οι Nars, Burberry και Calvin Klein.

Τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί με την φιλανθρωπία μέσα από τον οργανισμό της Fashion for Relief όπου βοηθάει άτομα σε περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.

Πολλά έχουν γραφτεί για τον δύστροπο χαρακτήρα της αλλά δεν παύει να είναι ένα iconic πρόσωπο στον χώρο της μόδας. Πλέον έχει και το δικό της κανάλι στο ΥouTube όπου φιλοξενεί διάσημους καλεσμένους και συζητούν επίκαιρα και όχι μόνο θέματα μόδας

Εμείς να της ευχηθούμε Χρόνια πολλά  και να θυμηθούμε μερικές stylish εμφανίσεις της  τα τελευταία χρόνια.

Με κόκκινο  fringe dress Calvin Klein σταCFDA Awards το 2018.

Στο Met Gala το 2019 με a lilac Valentino Couture gown  και κάπα από φτερά.

Mε δημιουργία από την couture collection του Stephane Rolland στα 2020 Pre Grammy Gala, maxi λευκό φόρεμα διακοσμημένο με φύλλα οργάντζας στο τελείωμα του.

Στο catwalk για το show Spring Summer 2020 του Saint Laurent με sequin tuxedo.

Εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο με total Βurberry σύνολο.

Mε metallic couture gown του οίκου Valentino.

Φεύγοντας από το Gucci after party στο Met Gala του 2019, με sheer dress και πράσινη γούνα.

Με sheer black gown του Thierry Mugler, στην Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου για το catwalk «Fashion for Relief» 2019.

Mε maxi metallic gown του οίκου Versace.

Eβδομάδα μόδας στο Παρίσι με total look Valentino.

Read More

And More