H Naomi Campbell και η Kate Moss περπάτησαν ξανά μαζί στην πασαρέλα!

Μόλις πριν λίγες μέρες ο Kim Jones ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τον οίκο Louis Vuitton μετά από 7 χρόνια. Την Πέμπτη ο Jones παρουσίασε την τελευταία του συλλογή για τον Γαλλικό οίκο με τίτλο ”Οverview” και το highlight του show ήταν η εμφάνιση των Naomi Campbell και της Kate Moss στο finale μαζί με τον σχεδιαστή!

Τα δύο super models εμφανίστηκαν φορώντας ολόιδια PVC παλτό με το χαρακτηριστικό logo LV, η Μoss σε καφέ και η Cambell σε μαύρη απόχρωση. Για το φινάλε του show περπάτησαν πιασμένες χέρι – χέρι με τον Jones και ο κόσμος δεν σταμάτησε να χειροκροτεί.

Η Κate Moss έχει να εμφανιστεί σε catwalk από το show του Louis Vuitton για την AW13 συλλογή, και πλέον κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις (σχεδόν σπάνιες), ενώ η Νaomi εμφανίστηκε μετά από πολύ καιρό στο epic finale του οίκου Vercase.

Στο κάλεσμα του φίλου τους όμως και οι δύο είπαν αβίαστα το ναι, και έκαναν ένα εντυπωσιακό finale μαζί του στο τελευταίο catwalk που υπογράφει για την men’s wear σειρά του label. O Κim Jones σίγουρα ήθελε να φύγει και να αφήσει δυνατές εντυπώσεις, και με μία τέτοια κίνηση το κατάφερε.

Περιμένουμε το επόμενο βήμα του.

.

Read More

And More