H νέα καμπάνια της Stella McCartney έφερε το Καλοκαίρι ένα βήμα πιο κοντά

Oι πρώτες εικόνες από την Καλοκαιρινή καμπάνια της Stella McCartney για το 2018, μας ταξιδεύουν από τώρα στο Καλοκαίρι. Τη φωτογράφιση έκανε ο Βρετανός Johnny Dufort, στην Μεσόγειο και συγκεκριμένα στην Σαρδηνία, και αιχμαλώτισε με το φακό του την αβίαστη κομψότητα και το effortless style που χαρακτηρίζει το label.

Πρωταγωνιστούν οι Karly Loyce, Sophie Hemmet και Sophie Rask, οι οποίες ήταν στο summer cast του οίκου. Πόζαραν μέσα στη θάλασσα με μπλε κυρίως ρούχα, και παρουσιάζουν τα νέα σχέδια της designer που πάντα δίνει μεγάλη σημασία στις υφές, στη σιλουέτα, στην κλασική ραπτική, χωρίς να λείπουν τα casual στοιχεία, αλλά και τα evenig wear.

 

Τα σύνολα έχουν συνδυαστεί με την τελευταία Stella star bag, την Flo bag που είδαμε στα runways, αλλά και τις μπότες που φορούσαν τα μοντέλα στην πασαρέλα. Eπίσης βλέπουμε για πρώτη φορά μερικά από τα πρώτα σχέδια της eyewear συλλογή της.

Ως μάρκα για οικολόγους, το brand δεν χρησιμοποιεί ποτέ δερμάτινα, γούνα, φτερά σε ρούχα, για λόγους ηθικούς και περιβαλλοντικούς, και το όλο consept έχει να κάνει με την αφύπνιση για προστασία της θαλάσσιας φύσης. Εκτός από τις φωτογραφίες, υπάρχει και ένα fashion video που ήδη μπορείς να το δεις στο site του brand.

Read More

And More