H πιο stylish συλλογή καλσόν για την νέα σεζόν

H Calzedonia επιλέγει από την αντρική κλασική γκαρνταρόμπα στοιχεία για ένα άψογο ζακάρ στιλ. Τα σχέδια για κολάν και καλσόν ποικίλουν από το κλασικό καρό και το pied-de-coq μέχρι το σκοτσέζικο καρό και το V του chevron, τις ρίγες και το ταρτάν (παρουσιάζεται με pop χρώματα).

Μπορείς να λάμψεις όπως ένα διαμάντι. Λάμψε και ξεχώρισε με το δικό σου φως χάρη στις αστραφτερές υφές της συλλογής Calzedonia: Xρυσό, μπρονζέ, ροζ και ασημί, είναι οι αποχρώσεις που παρουσιάζονται σε διάφορα στυλ υφής όπως glossy επένδυση, μεταλλικά prints, λαμέ αλλά και ημιδιαφανή υφές, πολύχρωμες γυαλάδες που θυμίζουν ουράνιο τόξο, εφέ καθρέφτη, γκλίτερ και φουτουριστικά στοιχεία.

Logo mania: Τα πιο in fashion looks απαιτούν τη παρουσία μονογραμμάτων από πάνω μέχρι κάτω. Το ολοκαίνουργιο logo ‘’CLZ’’ με τα αρχικά του brand είναι εδώ! Ακόμα ένα μοτίβο που ξεχωρίζει είναι το logo print ‘’Calzedonia’’ που τρέχει σε όλη την επιφάνεια του καλσόν. Τέλος, όσοι αναζητούν ρομαντικά σχέδια θα καλυφθούν με τα ποιητικά micro tulle σχέδια εμπνευσμένα από τον Σαίξπηρ.

Read More

And More