H Resort 2020 συλλογή της Chloe εμπνέεται από τo κινέζικο σινεμά

Η μεγάλες αλλαγές στα οικονομικά παγκοσμίως έχουν οδηγήσει όλους του μεγάλους οίκους προς στην αγορά της ανατολής για καλύτερα αποτελέσματα, αφού το κοινό εκεί ενια και περισσότεο και πιο δυναμικό.

Ήταν θέμα χρόνου και για τον οίκο Chloe να ακολουθήσει αυτό το παγκόσμιο κίνημα. Έτσι χθες έγινε για πρώτη φορά εκτός Ευρώπης show στα 67 έτη που υπάρχει το label , στην Shanghai.

Η creative director της Chloe Νatacha Ramsay-Levi δηλώνει πιστή οπαδός του κινέζικου σινεμά.

“Λατρεύω τις ταινίες και ειδικά το κινέζικο σινεμά είναι η καλύτερη εκδοχή της 7ης τέχνης για μένα τα τελευταία 20 χρόνια, και έχει διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό την αισθητική μου” δήλωσε η Ramsay όταν ρωτήθηκε για την νέα της αυτή συλλογή, ενώ έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό ένα post που δήλωνε και δημόσια ότι όταν αποφάσισε να δημιουργήσει αυτή την συλλογή είδε όλες τις αριστουργηματικές κινέζικες ταινίες με ηρωίδες όπως Gong Li, Shu Qi, και Zhao Tao.

https://instagram.com/p/BySv9BdiDGU/

Prints εξωτικά που σου φέρνουν στο μυαλό άπω ανατολή, αέρινα φορέματα, κουστούμια σε έντονα χρώματα και ιδιαίτερα κοσμήματα ήταν βασικά στοιχεία της συλλογής.

 

Δες όλο το show

 

Read More

And More