H Rosie Huntington-Whiteley φοράει λεοπάρ και δέρμα το πρωί. Και ΝΑΙ είναι chic!

Το leopard είναι από τα αγαπημένα prints που όμως θέλουν προσοχή, ειδικά όταν πρόκειται να φορεθούν πρωί. Θέλει συγκεκριμένο styling ώστε να είναι σωστό και να μην θυμίζει “γυρίζω τώρα από την πίστα”.

Η Rosie Huntington έκανε έναν απρόσμενο συνδυασμό με leopard παλτό που μας κάνει να θέλουμε να την αντιγράψουμε. Συνδύασε το leopard coat της με leather pants, κάτι που θα μπορούσε να την βγάλει εκτός από τον χάρτη της μόδας, όμως κατάφερε να έχει πολύ chic daily αποτέλεσμα. Φόρεσε leather παντελόνι, και όχι κολάν, λεπτομέρεια που πίστεψέ με μετράει όταν η ώρα είναι 11:45, αφού το παντελόνι έχει πιο ωραία γραμμή πάντα!

Σε top κράτησε ένα minimal ύφος με λευκό shirt top, και σε ζώνη επέλεξε μία μαύρη banana bag. Τα παπούτσια όμως της Huntington είναι αυτά που κάνουν την διαφορά και δεν είναι άλλα από τις αγαπημένες της two tone Chanel pumps.

Οk, δεν έχουμε όλες αυτές τις γόβες, αλλά μία γόβα σε τέτοιο ύφος είναι πιο chic από leather ankle boots, όπως συνηθίζουμε να βλέπουμε σε τέτοιες εμφανίσεις. Kαθόλου κοσμήματα και μαύρα large sunglasses ολοκληρώνουν σωστά το look αυτό.

Πάρε ιδέες και βάλε μαζί δύο κομμάτια που ίσως φοβόσουν μέχρι τώρα!

Read More

And More