Site icon TLIFE

H Suzy Menkes αποχωρεί από την Vogue

Μετά από έξι χρόνια στην  Condé Nast, η διάσημη fashion editor Suzy Menkes αποχωρεί από την Vogue!H ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν:” αλλαγή είναι η ουσία της μόδας” και τώρα ετοιμάζεται να τα αλλάξει όλα! Μετά από μια καριέρα στο Herald Tribune και τους New York Times, η Meknes μπήκε στην  Condé Nast το 2014, στο digital κομμάτι του ομίλου. Συνεργάστηκε με την  Vogue, σε θέματα που αφορούσαν την  εξέλιξη και την ανάπτυξη της βιομηχανίας της μόδας έως τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή ορισμένων από τα μεγαλύτερα συνέδρια και εκδηλώσεις του τίτλου! Έχει  απολαύσει κάθε στιγμή του χρόνου της ως Editor, Vogue International και είναι περήφανη για όλα όσα έχω επιτύχει στην εταιρεία δήλωσε σε σχετικό post που ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram.

Η τρέχουσα παγκόσμια κατάσταση στην μόδα είναι πολύ προβληματική και το καθιερωμένο μεγάλο συνέδριο της Vogue στο οποίο η Menkes είχε πρωταρχικό ρόλο θα αναβληθεί λόγω των συνθηκών,  παρόλα αυτά ίδια θα παραμείνει στην θέση της και θα αποχωρήσει οριστικά τον Οκτώβριο.

Θα μας ενημερώνει μέσα από το προσωπικό της site και περιμένουμε και 2 βιβλία που έχει ήδη ανακοινώσει ότι ετοιμάζει με πολύ πλούσιο υλικό από τα 30 χρόνια της στον χώρο της μόδας!

 

© 2024 tlife.gr