H Swarovski προσθέτει λάμψη σε κάθε στιλ!

Υπάρχει καλύτερη εποχή από τα Χριστούγεννα για να ντυθούμε επίσημα; Γιορτινές και χαρούμενες, οι στιγμές αυτές, μας επιτρέπουν να εκφράσουμε το στιλ μας με αξεσουάρ που αναδεικνύουν την προσωπικότητά μας. Με κρύσταλλα αριστοτεχνικής κοπής, η Swarovski εγγυάται σε κάθε μία από εμάς την απόλυτη λάμψη, συμπληρώνοντας με πανέμορφο τρόπο την εμφάνισή μας για υπέροχες χριστουγεννιάτικες γιορτές.

Για εσένα που λατρεύεις τη μόδα και θέλεις να ξεχωρίζεις, προτείνουμε να μην διστάσεις να συνδυάσεις διάφορα εντυπωσιακά κομμάτια, όπως μεγάλα κρυστάλλινα μενταγιόν με δαχτυλίδια κοκτέιλ.

Εάν δεν αποχωρίζεσαι το μοντέρνο στιλ, τότε δοκίμασε κοσμήματα με vintage ύφος σε smoky αποχρώσεις, ή πολλά μενταγιόν και βραχιόλια σε μινιμαλιστικά σχήματα φορεμένα μαζί.

Για μια πιο κομψή εμφάνιση, επέλεξε κοσμήματα με καθαρές και δυναμικές γραμμές σε αποχρώσεις του ροζ χρυσού, που προσθέτουν θηλυκότητα.
/

Φυσικά υπάρχουν και τα κοσμήματα που συνδυάζουν το κρύσταλλο και τις χάντρες με διάφορα μέταλλα και υφάσματα, για εσένα που επιλέγεις μια πιο θεατρική εμφάνιση. Ακολουθώντας την επιθυμία της να προσθέτει λάμψη στην καθημερινότητα των ανθρώπων, η Swarovski χαρίζει γοητεία, στιλ και μόδα αυτά τα Χριστούγεννα, προσφέροντας το ιδανικό δώρο για κάθε γυναίκα!

Δες το video από τα backstage της φωτογράφισης για την καμπάνια της Swarovski με πρωταγωνίστρια τη Miranda Kerr!

Read More

And More