H Vogue Paris κάνει μία μεγάλη ανατροπή με αυτό το εξώφυλλο

Η Vogue Paris είναι το περιοδικό που θα λέγαμε ”επιτομή” του γαλλικού style και μία από τις πιο δυνατές εκδόσεις της Vogue σε όλο τον κόσμο. Εξώφυλλα του έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια iconic μοντέλα και κάθε μήνα είναι η έκδοση που προσδιορίζει όλα τα french trends, που όλες θα θέλαμε να μαθαίνουμε.

Τώρα λοιπόν γίνεται μία μεγάλη ανατροπή, και στο τεύχος που μόλις κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην γαλλική έκδοση της Vogue στο εξώφυλλο εμφανίζεται ένα curve model, πέρα από τα καθιερωμένα.

H Vogue Paris με σχετική ανακοίνωση στο instagram αναφέρει την ανάγκη για αλλαγή στον τρόπο που καταναλώνουμε, αλλά και στα πρότυπα που έχουμε, ώστε να ακολουθήσει το global κίνημα της diversity αισθητικής και γι αυτό επιλέγει ένα curve μοντέλο, την Jill Kortleve για εξώφυλλο.

Η Jill έχει ήδη μία πολύ επιτυχημένη καριέρα στο χώρο του modelling, με πολλές campaigns και catwalks ενώ αποτελεί πρότυπο για χιλιάδες νέα κορίτσια!

Μία μεγάλη αλλαγή για το iconic περιοδικό μόδας, που όμως φαίνεται να αντιλαμβάνεται την μεγάλη στροφή στο παγκόσμιο χώρο της μόδας και να συμβαδίζει με αυτό!

 

Read More

And More