H Winnie Harlow κόβει την ανάσα σε αυτή την campaign!

Η Winnie Harlow το πετυχημένο μοντέλο, ακτιβίστρια και ambassador των ανθρώπων με λεύκη, συνεργάστηκε με τον Νο 1 Αμερικανό σχεδιαστή Steve Madden σε μια υπέροχη γέματη αυτοπεποίθηση συλλογή. Την καμπάνια φωτογράφησε ο διάσημος φωτογράφος, Steven Klein.

«Η Winnie είναι ξεχωριστή και μοναδική, από την εμφάνισή της έως την προσωπικότητά της», είπε ο Steve Madden. «Θέλαμε αυτή η συλλογή να αποτυπώσει την τολμηρή προσωπικότητά της, ενώ παράλληλα μιλάει στο κοινό μας με τις πιο πρόσφατες και πολυπόθητες τάσεις. «Με τη χρήση ζωντανών prints και crisp δερμάτων, θεωρούμε ότι έχουμε ενσωματώσει με επιτυχία αυτό το πνεύμα».

«Ήταν ευχαρίστηση να συνεργαστώ με τον Steve Madden και όλη την ομάδα του, από τις συναντήσεις γραφείου μέχρι την τεράστια συνάντηση για την κατασκευή των δειγμάτων, όπου είδα τα παπούτσια μου να ζωντανεύουν», δήλωσε η Winnie. «Νιώθω ευλογημένη που έχω συνεργαστεί για πολλές καμπάνιες παπουτσιών, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που δεν ήταν μόνο το όνομά μου στο προϊόν, αλλά σχεδίασα τα παπούτσια. «Ήταν μια εκπληκτική διαδικασία να επιλέγουμε τα υφάσματα, τα στυλ, τα σχήματα, τα ύψη, τα σχέδια και την κατασκευή παπουτσιών».

Read More

And More