Hot comeback: Είναι τα άρβυλα οι νέες μπότες;

Oι φλατ μπότες είναι ένας από τους βασικούς λόγος που περιμένεις να έρθει ο χειμώνας! Οι σχεδιαστές έχουν λατρέψει κάθε εκδοχή τους… Από τις Ugg και τις γαλότσες μέχρι τις δερμάτινες πάνω από το γόνατο!

Ο φετινός χειμώνας όμως φέρνει μια νέα τάση ή μάλλον μια ξεχασμένη τάση μεταμορφωμένη σε νέα!

Οι στρατιωτικές μπότες, εν ολίγοις τα άρβυλα ή αν θέλεις να ακούγεσαι πιο fashionista, οι combat boots είναι η απόλυτη νέα είσοδος στην ντουλάπα σου!

Οι celebrities τα λατρεύουν
Η Pixie Lott τα φοράει ακόμα και στο κόκκινο χαλί με ένα μίνι φόρεμα και δερμάτινο μπουφάν. Η Nicky Hilton τα συνδυάζει με μαύρα leggings και σακάκι ενώ η Taylor Momsen έχει βρει στα άρβυλα της τον τέλειο συνδυασμό για το μικρό πρόστυχο της φόρεμα.

Πως θα τα φορέσεις;
Είναι πολύ απλό! Μπορείς να το συνδυάσεις σχεδόν με τα πάντα και να το ενσωματώσεις σε όποιο look θέλεις για να του δώσεις έναν πιο rock αέρα. Φόρεσε τα με φόρεμα, προτίμησε μίνι, και συνδύασε τα με ένα leather jacket για να έχεις ένα πολύ aggressive feeling!

Μπορείς πάντα να τα φορέσεις με leggings σε μαύρο χρώμα ή με skinny jeans και να τα συνδυάσεις με σακάκι, ή πουκάμισο (κατά προτίμηση τζιν ή καρό). Μπορείς να τα κρατήσεις με ό,τι τσάντα θέλεις! Ειδικά αν είναι μαύρα και συνεπώς λειτουργούν ως ουδέτερα μπορείς να κρατήσεις ακόμα και λέοπαρ.

Μπορείς να το φορέσεις αντισυμβατικά, να ανατρέψεις ένα βραδινό φόρεμα και να του δώσεις μια εναλλακτικά sexy αίσθηση ελευθερίας.

Που και πότε θα τα φορέσεις;
Προφανώς δεν θα τα φορέσεις σε συνέντευξη για δουλειά ή σε γάμο! Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλοι κανόνες… Τώρα που άρχισαν οι βροχές φόρεσέ τες παντού! Με το αγαπημένο σου μικρό μαύρο φόρεμα για δώσεις πιο ροκ αίσθηση στη σέξι πλευρά σου! Στην καθημερινότητά σου, στην ευκολία σου, στο κέφι σου, στον καφέ σου, στο clubbing… Κάνε την στιλιστική επανάστασή σου.

Για τους παλιότερους: Θυμάσαι τα Doc Martins; Επιστρέφουν δυναμικά… Δεν διακτινίστηκες στο παρελθόν. Απλώς ο χρόνος, το παρελθόν… ήρθε ξανά…


Read More

And More