4 κορίτσια του Tlife σου δείχνουν πως να φορέσεις το λευκό παντελόνι με διαφορετικό τρόπο

4 κορίτσια του Tlife σου δείχνουν πως να φορέσεις το λευκό παντελόνι με διαφορετικό τρόπο | tlife.gr

Λευκό παντελόνι! Όλες το έχουμε στην ντουλάπα και τώρα είναι η ιδανική περίοδος και ο καιρός που θέλεις να το φορέσεις. Είναι κομμάτι κλειδί για τα spring look σου και -ναι- είναι σημάδι ότι ήρθε το καλοκαίρι.

Κι όμως! Το λευκό παντελόνι μπορεί να σε “πάει” παντού: στη δουλειά, στο ποτό, σε ένα γάμο αλλά και στις διακοπές σου. Συνδυάζεται εύκολα, αφού θεωρείται ένας “καθαρός καμβάς” που μπορείς να “παίξεις” μαζί του και να αποτυπώσεις το προσωπικό σου στιλ. Έχεις ξεμείνει από στιλιστική έμπνευση και αναρωτιέσαι πως θα το φορέσεις τώρα; Σου έχω τη λύση! Τα κορίτσια του Tlife ήρθαν στο studio, δοκίμασαν και σέταραν το λευκό παντελόνι με το δικό τους τρόπο και όπως αυτές θα το φορούσαν στην καθημερινότητά τους, σε καλέσματα ή ιδιαίτερες περιστάσεις.

H Ξένια, η Νατάσα, η Τζο και η Σοφία, σου λύνουν τα χέρια και σου δίνουν τις στιλιστικές τους ιδέες για το πως θα βάλεις το αγαπημένο σου λευκό παντελόνι, χωρίς να χρειαστεί να περάσεις άπειρες ώρες μπροστά από την ντουλάπα και τον καθρέφτη. Σου έχουμε λοιπόν, τέσσερις διαφορετικές εκδοχές για να δεις και να πάρεις ιδέες, όπως: androgyne, total white, color block και office cool.

Extra Info: Αν δεν έχεις την ίδια γραμμή παντελονιού, μην απογοητεύεσαι. Όλα τα look που θα δεις στο βίντεο, ταιριάζουν με οποιοδήποτε λευκό παντελόνι έχεις στην ντουλάπα σου.

READ more