Αγίου Βαλεντίνου 2016: Τα πιο σέξι εσώρουχα της αγοράς για τη βραδιά των ερωτευμένων

Τα εσώρουχα είναι εξίσου σημαντικά με τα ρούχα μας μας αφού μπορούν είτε να αναδείξουν είτε και να καταστρέψουν ένα σύνολό μας αν η επιλογή τους είναι λάθος. Αναμφίβολα λοιπόν αξίζει να επενδύουμε στην αγορά των σωστών κομματιών για να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε μια σωστή γκαρνταρόμπα.

Με αφορμή λοιπόν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που είναι η τέλεια ευκαιρία για αγορά εσωρούχων, η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα συγκέντρωσε τα ωραιότερα που βρήκε για να εντοπίσεις τα κομμάτια που θα προσθέσεις στη συλλογή σου ανάλογα με το στιλ που προτιμάς.

Για να δεις όλες τις επιλογές κάνε “κλικ” επάνω στις φωτογραφίες…


Τα μαύρα συνήθως είναι τα πιο κλασικά. Άρα και πολύ απαραίτητα. Είναι αυτά που που νιώθεις άνετα φορώντας τα και δεν σε πειράζει ακόμα και αν φανούν μέσα από ένα διαφανές τοπ ή ένα πουκάμισο. Δες εδώ τα ωραιότερα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά για να εντοπίσεις αυτά που θα προσθέσεις στη συλλογή σου.

Για να δεις όλες τις επιλογές κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία..


Αν θέλεις να κάνεις την πιο sexy επένδυση σε εσώρουχα επέλεξε δαντελένια ή σατέν σε φλογερό, κόκκινο χρώμα. Δες εδώ τα πιο hot της αγοράς για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει…

Για να δεις όλες τις επιλογές κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία…


Αν τα εσώρουχά σου θέλεις να σου θυμίζουν την κοριτσίστικη φύση σου τότε επιλογές όπως τα nude, τα δαντελένια σε τρυφερές pastel αποχρώσεις και τα σατέν είναι τα κατάλληλα για σένα, και εδώ θα βρεις τα ωραιότερα!

Για να δεις τις επιλογές κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία…

Read More

And More