Aυτά είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να είσαι εντυπωσιακή την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου

Ακόμη και αν δεν είσαι η μεγαλύτερη οπαδός αυτής της γιορτής, το πιο πιθανό είναι να βγεις έξω με τον αγαπημένο ή τους φίλους σου την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Και επειδή σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι ωραία ντυμένη, σήμερα αναλαμβάνουμε να σε καθοδηγήσουμε με μια επιλογή από styling tips για να πάρεις ιδέες ανάλογα με το στιλ που προτιμάς, αλλά και τον τρόπο που έχεις αποφασίσεις να περάσεις τη βραδιά σου.

Σου έχω ετοιμάσει μία λίστα που πιστεύω έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να είσαι τέλεια την βραδιά αυτή, όχι με την έννοια να τα φορέσεις όλα αυτά αλλά να πάρεις ιδέες από τα βασικά κομμάτια που δημιουργούσουν ένα valentine’s look.

Eίτε λοιπόν περάσεις το βράδυ μαζί του στο σπίτι, είτε σε κάποιο εστιατόριο για φαγητό ή σε ένα ωραίο bar για ποτό με φίλους, εδώ θα βρεις την έμπνευσή σου για να συνθέσεις το τέλειο look για τη γιορτή των ερωτευμένων.

Κόκκινο φόρεμα

Φόρεμα Η&Μ 39.99€

Κάτι κόκκινο πρέπει να φορέσεις αυτή την βραδιά, αν είσαι τολμηρή τότε ναι ένα κόκκινο φόρεμα είναι απίθανη επιλογη και σίγουρα δεν θα μπορεί να πάρει το βλέμμα του από πάνω σου.

Chic top

Top BSB 69.90€

Ένα εντυπωσιακό top μπορεί να απογειώσει το μαύρο σου παντελόνι ή το τζιν σου και να έχεις με μία κίνηση Valentine’s look που θα θυμάται για πολύ καιρό.

Sexy σουτιέν

Σουτιέν Wolford

Η βραδιά επιβάλει chic lingerie και εδώ θα βάλεις τα…καλά σου. Δαντέλα μπανέλα sheer detail οι λεπτομέρειες είναι προσωπικό ζήτημα αλλά ο κανόνας θέλει τέλειο σουτιέν για την βραδιά αυτή!

Στιλάτη φούστα

Φούστα Ted Baker 180€

Αν δεν είσαι τύπος φόρεμα τότε η φούστα θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση και θα σε βάλει στην καλύτερη και πιο στιλάτη, ιδανικά αν είναι αέρινη και με πιέτες και την συνδυάσεις με αέρινο top και minimal πέδιλα.

Sexy body

Body Intimissimi 55.90€

Αναρρωτήσου πόσες φόρες φοράς κορμάκι στην ζωή σου, είναι η ευκαιρία να το χαρείς και να του δώσεις μία stylish εικόνα, φόρεσε το σαν top και κάνει την πιο αισθησιακή εμφάνιση σου.

Small bag

Τσάντα Kalogirou

H τσάντα σου θα είναι μικρή στιλάτη και ελαφριά, ξέχνα τις tote bags και κράτησε ένα στιλάτο τσαντάκι που χωράει τα απαραίτητα: κινητό, κραγιόν και κλειδιά!

Sexy shoes

Πέδιλα Gianvito Rossi, Kalogirou

H βραδιά θέλει elegant εμφάνιση και τα παπούτσια είναι η τελευταία και βασική πινελία! Απέφυγε οτιδήποτε chunky και αν αντέχεις φόρεσε πέδιλα με ένα sexy pedi θα είναι η καλύτερη επιλογή!

Υπέροχα σκουλαρίκια

Η αλήθεια είναι ότι τα σκουλαρίκια είναι το καλύτερο κόσμημα για την βραδιά αφού συμπληρώνουν με λάμψη το όμορφο μακιγιάζ και τα μαλλιά σου. Διάλεξε κάτι chic και όχι faux ώστε να κρατήσεις ψηλά το style σου.

Sexy lingerie

Zαρτιέρες Triumph

Συνδύασε τα πιο sexy εσώρουχα σου αυτή είναι βραδιά που το επιβάλει, ζαρτιέρες ή κάλτσες κάθε επιλογή σου θα απογείωσει την διάθεση σου και θα δώσει αισθησιασμό με τον καλύτερο τρόπο.

Blazer

Για πανωφόρι το καλύτερο είναι ένα blazer,  απλό  και στιλάτο. Ολοκλήρωσε το sexy look σου με ένα androgyne στοιχείο και δώσε στην εμφάνιση σου extra stylish πόντους.

Τrendy top

T shirt Karl Lagerfeld 85€

Kαι αν γαι σένα το casual style είναι το αγαπημένο σου και θα το ακολουθήσεις και αυτή την βραδιά τότε ναι ένα τέλειο t shirt και ένα ψηλόμεσο παντελόνι αρκεί για μία βραδιά που θα περάσεις τέλεια.

 

 

Read More

And More